Werken bij Schenkelbouw

Schenkelbouw, opgericht in 2011, is dé specialist in bouwprojecten, variërend van nieuwbouw en aanbouwen tot utiliteitsgebouwen en complete renovaties. Het bedrijf neemt de volledige regie over projecten, van begin tot eind, en garandeert kwaliteit en vakmanschap. Schenkelbouw biedt ontwerp, advies, uitvoering en onderhoud onder één dak, met een focus op heldere communicatie, persoonlijke benadering en professionele uitvoering. Het bedrijf richt zich op hoogwaardige projecten en het opbouwen van langdurige relaties met opdrachtgevers.

Je moet niét bij Schenkelbouw gaan werken als je er niet van houdt om in teamverband te werken en geen initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij Schenkelbouw gaan werken als je onderdeel wilt zijn van een gezellig team en kwalitatief werk en diversiteit aan projecten belangrijk vindt.

  • Capelle aan den IJssel
  • Actief in Nederland
  • Team van 30+ medewerkers
  • 97% / 3%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • Uitvoerend personeel heeft bedrijfskleding
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeitraject bij Schenkelbouw is niet vastgesteld. Je hebt de vrijheid om je persoonlijk te ontwikkelen door middel van cursussen en scholing. Binnen Schenkelbouw is er ruimte voor zowel individuele groei als het meegroeien met het bedrijf.

Waarom werken bij Schenkelbouw

Annet Weijers
Annet Weijers
aministratief medewerker

Ik heb jaren niet buitenshuis gewerkt maar was er thuis voor de kinderen. Toen de jongste naar school ging kreeg ik weer wat meer ruimte. Maar ik wilde wel thuis zijn als de kinderen thuis kwamen, en dat kon bij Schenkelbouw. Ik ben begonnen met 2 uurtjes in de week en werk nu nog een paar uur meer.

Erwin Vuijk
Erwin Vuijk
Voorman/allround timmerman.

Ik was voorheen werkzaam bij een groot bouwbedrijf. Hier was je vaak een lange tijd met eenzelfde onderdeel bezig. Daarom heb ik gekozen om bij schenkelbouw te gaan werken hier heb je meer variatie en veel mooi timmerwerk.

Coen Terlouw
Coen Terlouw
Voorman/timmerman

Ik was opzoek naar renovatiewerk en particulierwerk en gevonden bij Schenkelbouw. Grote renovatieklussen die je zelf op locatie regelt.

Banen bij Schenkelbouw

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Schenkelbouw is het handhaven van de kwaliteit waar we om bekend staan. Ondanks de groei blijft Schenkelbouw een laagdrempelige organisatie en dat vinden wij belangrijk om te waarborgen.

‘Kwalitatief hoogstaande projecten realiseren binnen een goede en gezellige bedrijfscultuur.’

Schenkelbouw