Werken bij RMMBR

RMMBR zorgt ervoor dat de medewerkers van klanten zo goed mogelijk ondersteund worden bij hun ontwikkeling en leerproces. RMMBR leidt het project en houdt de doelen scherp in het vizier, maar wel constructief en met gevoel. De organisatie gaat continu op zoek naar mogelijkheden en nieuwe oplossingen. De ervaring van RMMBR leert dat de connectie tussen mensen en organisatie de basis is voor oplossingen zonder houdbaarheidsdatum. Daarom streeft RMMBR ernaar om het beste uit digitaal leren te halen voor de ontwikkeling van medewerkers. Bij RMMBR werken gemotiveerde professionals die enthousiast zijn over hun vak.

“ Je moet niet bij RMMBR komen werken als je een slecht gevoel voor humor hebt en niet tegen deadlines kunt. Je moet juist wel bij RMMBR komen werken als je hele vette digitale leeroplossingen wilt bouwen! ”

Kirsten Brandt
Kirsten Brandt
CEO van RMMBR
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Wereldwijd actief
  • 30 werknemers
  • 67% / 33%
  • Gem. leeftijd 35 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Leren, groeien en ontwikkelen komt van binnenuit: iemand dwingen om te groeien werkt niet. Daarom is iedere medewerker bij RMMBR zelf verantwoordelijk voor zijn of haar ontwikkeling. Hiervoor bieden we een budget om cursussen te volgen. De doorgroeimogelijkheden binnen je functie zijn afhankelijk van je startpositie. Je kunt bijvoorbeeld starten als trainee: RMMBR helpt je om projectervaring op te doen en je krijgt een vaste buddy die je helpt met focussen en expertiseontwikkeling. Ook in de andere functies zoals learning specialist en projectregisseur zijn er doorgroeimogelijkheden. Je kunt doorgroeien en krijgt meer verantwoordelijkheden en projecten (junior – medior – senior). Verder kun je switchen naar een andere rol binnen RMMBR die aansluit op jouw ambities en op jouw kunnen, bijvoorbeeld van learning specialist naar projectregisseur.

Waarom werken bij RMMBR

Nicky Treuren
Nicky Treuren
Learning Specialist

Ik ben via mijn opleiding Learning & Development in Organisations bij RMMBR terechtgekomen. RMMBR was daar gastspreker en de docent heeft mij voorgesteld aan Kirsten Brandt, omdat het zo’n leuk bedrijf was. Daar heeft hij zeker gelijk in gehad!

Felicia Elskamp
Felicia Elskamp
Trainee techniek

Mijn passie voor leren en technologie is ontstaan tijdens de bachelor Creative Technology. Daar leerde ik om het hele creatieproces, van vraag vanuit de gebruiker tot werkend prototype, te doorlopen. Tijdens de master Educational Science heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van effectieve kennisverwerving. Juist deze combinatie maakt het voor zo leuk voor mij om bij RMMBR te werken!

Meike Hennekam
Meike Hennekam
Projectmanager

Het bedrijf heeft een open en gezellige sfeer. Het werk is afwisselend en je werkt vaak samen.

Mike van den Eventuin
Mike van den Eventuin
Designer

Via via hoorde ik over RMMBR. Het leek me tof om echt relevante producten te designen voor grote klanten.

Hugo Oversteegen
Hugo Oversteegen
Service medewerkers - Techniek & Design

RMMBR is een fijne werkgever en je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Na een leerzame stage voor mijn minor E-HRD is mij gevraagd of ik wilde blijven en dit leek me de juiste stap.

Carmen Hoos
Carmen Hoos
Creatief tekstschrijver - Content team

Na vijf jaar in de digitale media en reclame gewerkt te hebben, was het tijd voor iets nieuws. Ik wilde meer schrijven en het liefste ook mensen iets leren. Toevallig werd ik benaderd door een recruiter van RMMBR, een schot in de roos!

Banen bij RMMBR

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

RMMBR ontwikkelt oplossingen die aansluiten bij de leervraag en businesscontext van de klant. Het is een uitdaging om doorlopend vernieuwing te brengen: hiervoor is het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte blijven van ontwikkelingen op de markt. Op deze manier blijft RMMBR een kennispartner voor haar klanten met passende oplossingen.

‘Oplossingen laten aansluiten op de leervraag en context van de klant, maar ook blijven vernieuwen binnen de markt.’

RMMBR