Werken bij Rexel Nederland

Rexel Nederland is een groothandel in elektrotechnische materialen, die producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement aanbiedt. Het bedrijf is onderdeel van de Rexel Group, één van de marktleiders in de distributie van elektrotechnische materialen. Rexel streeft ernaar om samen met haar klanten en leveranciers de best mogelijke totaaloplossing te ontwikkelen en nieuwe markten te creëren.

  • Hoofdkantoor NL in Zoetermeer
  • Actief in 32 landen
  • 17% / 83%
  • Gem. leeftijd 46 jaar
  • 400 werknemers in Nederland
  • 27.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Rexel werk je samen aan een persoonlijk leerpad. Daarnaast hebben we de Rexel Academy, waarbinnen je interne (online) trainingen kan volgen. Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van externe trainingen. Verder biedt Rexel een Harrison Assessment aan voor medewerkers die een doorgroei ambitie hebben of een laterale stap willen maken. Als selectie- of ontwikkelinstrument gebruiken ze het CPM-assessment met rollenspellen en interviews. Aan de hand van de deze resultaten wordt er samen gekeken naar de meest passende loopbaanontwikkeling.

Waarom werken bij Rexel Nederland

Benno Cools
Benno Cools
Medewerker binnendienst

Ik ben bij Rexel gaan werken, omdat je bij Rexel de kans krijgt om door te groeien en iedere dag met klanten in contact bent.

Touhami Kherazi
Touhami Kherazi
Teamleider

Het is een gezond bedrijf en ik zag de doorgroeimogelijkheden.

Robert van Bourgonje
Robert van Bourgonje
Vestigingsmanager

Rexel is een groothandel waar altijd nieuwe zaken spelen. Het vooruitstrevende en onderscheidende speelt daarbij een grote rol. Wat mij aansprak is dat het een groot bedrijf is met wereldwijde dekking.

Nico Versteeg
Nico Versteeg
Regio Directeur

Ik ben bij Rexel gaan werken vanwege de veelzijdigheid. Dit zit in de producten, diensten en in de klanten.

Alle banen bij Rexel Nederland

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging bij Rexel is momenteel om onze klanten een beter serviceaanbod te kunnen bieden zowel op digitaal als op offline (bijv. logistiek) gebied. Verder werken wij hard om onze klanten mee te nemen en te adviseren in de laatste innovaties op het gebied van het nieuwe bouwen (circulair, energieneutraal).

‘Optimaliseren van het serviceaanbod.’

Rexel Nederland