Werken bij Relatics

Relatics is een bedrijf uit Ridderkerk dat een unieke web-based applicatie heeft ontwikkeld waarmee organisaties complexe (infrastructurele) bouwprojecten inzichtelijk en daarmee beheersbaar maken. Iedere betrokkene is altijd op de hoogte van de actuele stand van onder andere eisen, risico’s en afspraken. Doordat Relatics automatisch inzicht biedt in afhankelijkheden tussen de disciplines en de samenhang van alles wat relevant is gedurende het project, kunnen organisaties de faalkosten significant verminderen. Bovendien kunnen organisaties de aandacht richten op het realiseren van mooie bouwconstructies.

“ Wanneer je bij Relatics komt werken heb je passie voor je werk, wil je jezelf graag ontwikkelen, houd je van een open cultuur en vind je het fijn om de vrijheid te hebben. ”

Angela Kouwen
Angela Kouwen
Business Director
  • Hoofdkantoor in Ridderkerk
  • Wereldwijd actief
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 50 medewerkers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad van Relatics staat niet vast en de vrijheid voor ontwikkeling is groot. Opleidingen worden aangemoedigd en er is geen persoonlijk maximaal opleidingsbudget. Je krijgt tijd om vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Verder werk je vaak samen met je collega’s waar je veel van kunt leren, maar je krijgt ook veel zelfstandigheid om te groeien binnen je functie.

Waarom werken bij Relatics

Zwen van Erkelens
Zwen van Erkelens
Software Engineer

Relatics heeft mij de kans gegeven om mijn studie duaal te kunnen volgen en tegelijkertijd mijn passie - software ontwikkelen - te kunnen uitoefenen. Het geeft een kick om uit te mogen maken van dit bedrijf en bij te dragen aan de bekendheid van Relatics.

Kris de Waal
Kris de Waal
Consultant

Tijdens mijn studie leerde ik over "semantic technology". Ik was zo enthousiast dat ik gelijk op LinkedIn ben gaan zoeken. Er was eigenlijk maar één bedrijf met een uniek product en dat was Relatics. Na mijn eerste gesprek mocht ik gelijk blijven en de rest is geschiedenis.

Jasper Lammens
Jasper Lammens
Accountmanager

Ik wilde graag werken bij een bedrijf dat een eigen software product verkocht in combinatie met bijbehorende filosofie.

Gerben Oudijn
Gerben Oudijn
Systeembeheerder

Wat mij direct opviel bij Relatics is de leuke sfeer en dat is voor mij erg belangrijk. De sfeer op kantoor gaf mij meteen een goed gevoel. Je krijgt veel vrijheid en er is altijd een mogelijkheid om bij te leren of door te groeien. Verder is er een goede lunch en worden er geregeld leuke dingen georganiseerd.

Laura Kamp
Laura Kamp
HR Officer

Na afloop van mijn stage bij Relatics wilde ik eigenlijk helemaal niet weg en ben ik hier blijven werken. De leuke sfeer, fijne collega's en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Frank Keizer
Frank Keizer
Consultant

Vanuit mijn vorige baan kreeg ik veel met Relatics te maken. Mijn affiniteit met IT en techniek en de mogelijkheid om echt een verschil te maken, heeft me doen besluiten bij Relatics te solliciteren.

Brandon Könemann
Brandon Könemann
Consultant

Ik ben bij Relatics gaan werken vanwege de open en enthousiaste sfeer die binnen het bedrijf heerst. Het voorgaande gecombineerd met een tof product maakte de cirkel rond.

Banen bij Relatics

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Relatics is om de juiste nieuwe collega’s te vinden die zich fijn voelen binnen onze bedrijfscultuur (ambitieus, veel vrijheid, open en eerlijk), waarmee wij onze groeiambities kunnen waarmaken.


‘De juiste nieuwe collega’s vinden die zich fijn voelen binnen onze bedrijfscultuur.’

Relatics