Werken bij Reinier de Graaf Gasthuis

Het Reinier de Graaf ziekenhuis staat sinds 1252 klaar voor zijn patiënten. In het ziekenhuis werken ruim 2.700 medewerkers, waaronder ruim 160 medisch specialisten en ruim 800 verpleegkundigen. Het is een breed topklinisch opleidingsziekenhuis met extra aandacht voor de zorg voor moeder en kind, ouderen en oncologiepatiënten. In het ziekenhuis staat de medewerker op de eerste plaats; zij moeten tenslotte de juiste zorg leveren aan hun patiënten; op het juiste moment en op de juiste plek.

 

 

  • Hoofdgebouw in Delft
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 2700 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Als je bent aangenomen kun je gedurende je hele carrière bij Reinier een beroep op een loopbaancoach doen als je loopbaanvragen hebt. Dat kan bijvoorbeeld als je graag een stap wilt maken in je loopbaan maar je weet niet goed wat er allemaal mogelijk is of je wilt onderzoeken waar jouw kwaliteiten en talenten liggen.

Waarom werken bij Reinier de Graaf Gasthuis

Rawand
Rawand
Anesthesie Medewerker

Ik heb hier mijn afstudeerstage afgerond. Ik had het toen al naar mijn zin. Ik werd goed ontvangen door de collega’s.

Pascal
Pascal
Anesthesie Medewerker

Ik ben begonnen met een opleiding tot verpleegkundige-A in 1990.

Louisa
Louisa
Hoofd OK

Ik voel mij verbonden met het Reinier de Graaf. De OK is een gezellige en dynamische afdeling. De samenwerking met de medewerkers vind ik een leuke uitdaging.

Marion
Marion
Hoofd OK

Ik zocht een ziekenhuis waar ik me thuis zou voelen en vond dat in het Reinier de Graaf Gasthuis.

Denise
Denise
Operatieassistent OK

Ik werkte al in het Reinier de Graaf Gasthuis als doktersassistente en wilde een stap vooruit. Ik vond het al leuk om bij de kleine ingrepen op de poliklinische Ok te assisteren, en een stap verder is de OK. Daarnaast ben ik een teamplayer dus de OK was een goede keus.

Werner
Werner
Verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp

Hiervoor was ik in een ander ziekenhuis werkzaam. Door een fusering was ik op zoek naar een groot perifeer ziekenhuis. Het vooruitstrevende, gezellige en intieme sfeer gaven de doorslag om bij het Reinier de Graaf ziekenhuis te willen werken.

Eva
Eva
Arts op de Spoedeisende Hulp

Prettig ziekenhuis, korte lijnen, laagdrempelig en leuke vakgroep.

Joyce
Joyce
Verpleegkundige

Interesse om te gaan werken in een ander ziekenhuis, de sfeer proeven van een ander ziekenhuis, en het leuk vinden om te ervaren dan er ook andere manieren zijn om te werken.

Lois Kloor
Lois Kloor
Verpleegkundige

Een nieuw ziekenhuis met als speerpunten kwaliteit en veiligheid, gastvrijheid en doelmatigheid. Daarnaast spreekt de gemoedelijke sfeer die heerst binnen het ziekenhuis mij erg aan.

Priscilla
Priscilla
Afdelingsecretaresse Acute Opname Afdeling

Het contact met mensen, luisterend oor en de vraagbaak van een afdeling te zijn.

Banen bij Reinier de Graaf Gasthuis

Wat is onze grootste uitdaging?

In 2017 is de nieuwe strategie van het Reinier de Graaf ziekenhuis in gebruik genomen. Het uitgangspunt van de nieuwe strategie is het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment aan patiënten.

‘Het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment aan patiënten.’

Reinier de Graaf Gasthuis