Werken bij Refresco

Refresco is de grootste producent van dranken voor retailers en A-merken wereldwijd en heeft productielocaties in Europa, Noord-Amerika en Mexico. Refresco Benelux is de businessunit waar de productie plaatsvindt in Nederland en België. De 5 moderne productielocaties zijn in Maarheeze (hoofdkantoor), Hoensbroek, Sittard, Bodegraven en Ninove (BE). Op deze locaties wordt jaarlijks meer dan 1,6 miljard liter eindproduct gevuld in 3,3 miljard verschillende verpakkingen. In totaal werken er ruim 750 medewerkers bij Refresco Benelux.

  • Hoofdkantoor in Maarheeze
  • Actief in 12 landen
  • 20 % / 80 %
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • 1000 werknemers in de Benelux
  • 9.500+ werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Refresco is samenwerking en ontwikkeling belangrijk. Er wordt gewerkt met de nieuwste productie technologie en processen en er wordt in de werknemers geïnvesteerd om deze kennis up to date te houden. Afhankelijk van de functie en je persoonlijke voorkeur biedt Refresco volop trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Waarom werken bij Refresco

Bastiaan Zwiers
Bastiaan Zwiers
Storingsmonteur

Hiervoor werd ik een tijd gedetacheerd, waardoor ik bij veel bedrijven heb kunnen werken. Op een gegeven moment was ik toe aan een langetermijnuitdaging. Refresco kwam met een mooi aanbod en daar ben ik gelijk akkoord mee gegaan.

Kamal Ghay
Kamal Ghay
Operator Stapelaar A-pet

Ik was op zoek naar een baan in de productie-industrie. Ik had al snel door dat de sfeer hier heel goed is en daarom wilde ik bij Refresco werken.

Yasmin de Rooij
Yasmin de Rooij
Stagiaire Lab

Ik was opzoek naar een bedrijf wat in de frisdrankindustrie zit. Ik vroeg me namelijk af hoe dat in werking ging. Ik had bij Refresco wel een goede eerste indruk en op aanraden van anderen ben ik hier stage gaan lopen.

Banen bij Refresco

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Om de groeiambitie waar te kunnen maken en om de geproduceerde dranken wereldwijd op elke tafel te krijgen, moet Refresco de klanten nog beter kennen en kunnen inspringen op hun steeds veeleisende vragen. Dit vraagt ondernemerschap, ambitie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid van alle werknemers om hiermee om te kunnen gaan.

‘Onze geproduceerde dranken wereldwijd op elke tafel.’

Refresco