Werken bij Recruitment Marketeers

Recruitment Marketeers zijn professionals die zich richten op het aantrekken van geschikte kandidaten voor een organisatie. Ze werken samen met de HR-afdeling om de juiste doelgroep te bereiken en gebruiken kanalen zoals social media, job boards en zoekmachineoptimalisatie. Het meten van de effectiviteit van hun strategieën is van cruciaal belang om het wervingsproces te verbeteren. Recruitment Marketeers zet zich in voor organisaties in verschillende sectoren.

Je moet níet bij Recruitment Marketeers werken als je behoefte hebt aan structuur en binnen de lijntjes mag kleuren. Je moet wél bij Recruitment Marketeers gaan werken als je veel wilt leren, jezelf wilt ontwikkelen en je baan grotendeels zelf wilt vormgeven.

  • Hoofdkantoor in Haarlem
  • Actief in Nederland
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 15 werknemers in Nederland
  • Informele dresscode
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Recruitment Marketeers staat het groeipad niet vast. Je kunt jezelf ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt. Er zijn diverse mogelijkheden van social media marketing tot data-analyse.

Waarom werken bij Recruitment Marketeers

Saskia
Saskia
SEA Specialist

Voorheen was ik werkzaam als ZZP'er. Ik merkte echter dat er een gemis was aan vaste collega's en een prettige werkomgeving. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam ik Recruitment Marketeers tegen. Toen ik een stap binnen zette bij mijn kennismakingsgesprek, voelde ik meteen een echte huiskamersfeer. Je voelt je hier direct welkom!

Simone
Simone
Online Marketing Consultant

Toen ik net begon stond Recruitment Marketeers nog aan de beginfase. Hierdoor was het mogelijk om veel mee te denken binnen een klein, hecht team. Bij Recruitment Marketeers heb je echt een huiskamer gevoel. Dit voelde ik gelijk bij binnenkomst. De lijnen zijn kort en het contact tussen elkaar voelt bijna als familie.

Banen bij Recruitment Marketeers

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van ons als organisatie is om meer organisaties bewust te maken van de voordelen van onze jobmarketing campagnes, om hun wervingsstrategie te versterken. Tegelijkertijd is het belangrijk om ons intern goed op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in het online landschap om potentiële kandidaten effectief te bereiken. Dit betekent het verkennen van nieuwe social media kanalen en websites/apps waar mensen online hun tijd doorbrengen en ontvankelijk zijn om naar vacatures van onze klanten te kijken.

‘Ondersteunen waar het écht nodig is’

Recruitment Marketeers