Werken bij Punt & Van de Weerdt

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs is in het jaar 2000 begonnen als een belastingadvieskantoor. Later is het uitgegroeid tot een 'alles-onder-één-dak' dienstverlener, waar mensen terecht kunnen voor zowel fiscaal advies als voor financiële en administratieve begeleiding. Het kantoor is sterk verankerd in Den Haag en richt zich voornamelijk op directeur-grootaandeelhouders, vastgoedondernemers, topsporters en vermogende particulieren.

De medewerkers van Punt & van de Weerdt zetten zich met enthousiasme in voor deze kleine organisatie. Voor diegenen met een ondernemende geest en affiniteit voor sport voelt dit kantoor dan ook als thuis. Bovendien is er altijd ruimte voor collega's die met een goed gevoel voor humor kunnen bijdragen aan de leuke werksfeer.

Je moet níet bij Punt & Van de Weerdt gaan werken als je niet tegen deadlines kan of moeite hebt met veel ongepland werk. Je moet wél bij Punt & Van de Weerdt gaan werken als je het leuk vindt om te werken binnen een hecht team van mensen, die bereid zijn om elkaar te ondersteunen, waarbij - ondanks het harde werken - een leuke en informele werksfeer aanwezig is.

Kees Punt
Kees Punt
Partner
  • Kantoor in Den Haag
  • Actief in Nederland
  • 2 partners en 12 medewerkers
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 47 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Informeel en verzorgd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen Punt & Van de Weerdt staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Er is budget om (online) cursussen te volgen en omdat je veel samenwerkt met collega’s van alle teams, krijg je veel mee van verschillende disciplines. Het belangrijkste voordeel van een klein bedrijf is dat je zelf je baan kunt creëren. Als Punt & Van de Weerdt hard groeit, dan groei jij mee.

Waarom werken bij Punt & Van de Weerdt

Noa Bekkali
Noa Bekkali
Fiscalist / Aangiftemedewerker

Ik ben hier gaan werken vanwege de leuke collega's en het interessante klantenbestand, zoals sporters.

Jeannette van Baarle
Jeannette van Baarle
Klantmanager

Hiervoor was ik werkzaam bij een administratiekantoor en was op zoek naar een andere uitdaging. In gesprek met Kees Punt bleek dat ze op zoek waren naar iemand om binnen hun kantoor jaarrekeningen van klanten te maken. Dat leek mij een mooie uitdaging en die heb ik met beide handen aangegrepen.

Marc Luijckx
Marc Luijckx
Klantmanager

Ik werk al mijn hele carrière in het MKB-advies en met name ten behoeve van het opstellen van jaarrekeningen en de daarmee samenhangende fiscale aangiften. De voornaamste aantrekkingskracht is de verscheidenheid aan cliënten en de branches waarin zij werkzaam zijn. Geen dag is daardoor hetzelfde. Bij Punt & Van de Weerdt heerst een informele en professionele sfeer en dat maakt het werken bij dit kantoor zo prettig. We zijn een (h)echt team.

Bram van Bommel
Bram van Bommel
Klantmanager

Nadat ik op gesprek was geweest bij Kees, had ik al een heel fijn gevoel bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs B.V.. Ik was toen zoekende naar een omgeving waar ik mijzelf verder kon ontwikkelen in mijn vakgebied, maar ook met fijne collega's. Nu 6 jaar later ga ik nog iedere keer met veel plezier naar mijn werk.

Banen bij Punt & Van de Weerdt

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Punt & Van de Weerdt op dit moment is het vinden van nieuwe medewerkers in de huidige arbeidsmarkt. De laatste paar jaar is het kantoor sterk gegroeid en wordt het steeds moeilijker om de cliënten optimaal te kunnen adviseren en te begeleiden. Door nieuwe medewerkers aan te nemen, blijft het kantoor in staat om de door hen gewenste kwaliteit tijdig te leveren.

‘Inzetten op ambitie en drive om alles eruit te halen wat erin zit.’

Punt & Van de Weerdt