Werken bij Protectiepartners

Protectiepartners staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit is terug te vinden in hun ambitie: ‘Focus op veiligheid!’. Protectiepartners werkt voor zowel zakelijke eindgebruikers, de overheid, defensie, aannemers als particulieren, waarvoor zij ook alle certificeringen beschikken.

Protectiepartners heeft al ruim 50 jaar ervaring als het gaat om beveiligingstechnieken. Deze specialisatie is opgebouwd binnen Elektropartners: een succesvol, door heel Nederland werkend, elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Heerhugowaard.

  • Hoofdkantoor in Heerhugowaard
  • Actief in Nederland
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 25 medewerkers op kantoor

Ontwikkelen binnen de organisatie

Als je bij Protectiepartners werkt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we een grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 120 mensen op onze vestigingen en bij onze klanten, en we groeien nog steeds. Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling: het kan bij Protectiepartners allemaal. Op kosten van het bedrijf kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Waarom werken bij Protectiepartners

Jeroen Voortmeijer
Jeroen Voortmeijer
Projectleider

Ik was op zoek naar een bedrijf in de regio dat gespecialiseerd is in de beveiligingstechniek. Via LinkedIn kwam ik de vacature tegen voor Projectleider. Na een fijn gesprek met Jeroen Mussert was ik direct overtuigd dat ik bij het bedrijf wilde werken.

Bram de Vries
Bram de Vries
Beveiligingstechnicus

Ik was op zoek naar een uitdagende en gespecialiseerde baan in de techniek, en kwam via via bij Protectiepartners terecht. Door de hechte en kleine groep werd ik fijn ontvangen. Ik ga nu nog elke dag met veel plezier naar m'n werk.

Banen bij Protectiepartners

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De kwaliteit en betrouwbaarheid van Protectiepartners blijven waarborgen. En niet te vergeten: veiligheid!

‘De kwaliteit en betrouwbaarheid van Protectiepartners blijven waarborgen.’

Protectiepartners