Werken bij Prominent

Prominent is een innoverende specialist in tomaten met als passie om elk type consument dagelijks, op meerdere momenten te laten genieten van de gezonde en smaakvolle producten. Binnen Prominent werken 29 toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten samen. Telers die samen kennis en innovaties ontwikkelen en deze onderling delen. Bijvoorbeeld op het gebied van teelt, gewasbescherming en energie. De aangesloten telers telen tomaten op in totaal 420 hectare. Prominent is het tomatenmerk van Growers United; de leden van telersvereniging Prominent zijn ook lid van Growers United. De focus van Growers United ligt op verkoop & marketing, kwaliteit, innovatie en het faciliteren van de leden op tal van gebieden als verpakken, voedselveiligheid en verduurzaming.

Je moet niet bij Prominent gaan werken als je geen waarde hecht aan samenwerking en veel contact met collega’s. Ook wanneer je niet openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen is dit niet het bedrijf waar je moet komen werken. Je moet wel bij Prominent gaan werken als je veel wilt leren, zelf initiatieven kunt nemen en wil doorgroeien.

Jessica Dedrog - van den Hoek
Jessica Dedrog - van den Hoek
HR-adviseur
  • Hoofdkantoor in Westland
  • Leveringen in heel Europa
  • 25% / 75%
  • Gemiddelde leeftijd is 39 jaar
  • 106 werknemers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Prominent biedt een prettige, informele en open sfeer op de werkvloer. Je krijgt alle ruimte om te groeien binnen onze organisatie. Op welke plek binnen de organisatie je ook zit. Geef je wensen aan; wil je een opleiding volgen of een stap in je carrière maken? Ze gaan samen met jou op zoek hoe je kunt doorgroeien en op welke plek jij het beste tot bloei komt. Dit kan bij een van hun telers zijn, binnen het Verpakkingsbedrijf of op het hoofdkantoor.

Waarom werken bij Prominent

Jacco Besuijen
Jacco Besuijen
Manager Inkoop

Prominent kwam direct op mij over als een professionele Westlandse club. Het bood mij op het startpunt van mijn carrière alle kansen en mogelijkheden.

Jessica Dedrog - van den Hoek
Jessica Dedrog - van den Hoek
HR Adviseur

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben gaan zoeken naar vergelijkbare functies in het dynamische Westland. Daar zag ik de vacature van Prominent, deze sprak mij direct aan en heb meteen contact gezocht. Alle ontwikkelingen waar Prominent mee bezig is, dat geeft je energie, het bruist altijd. Ik hou ervan!

Nick van Katwijk
Nick van Katwijk
Infra / Tech Lead

Prominent is via via op mijn radar gekomen, na een aantal gesprekken was het mij duidelijk: een bedrijf met een ambitie en een plan, daar wil ik graag mijn steentje aan bij dragen.

Luuk van Vliet
Luuk van Vliet
Data Analyst

Na mijn studie Logistics Management wilde ik mezelf ontwikkelen op het gebied van data analyse. Tijdens mijn studie was ik al werkzaam in de AGF en deze dynamische wereld is me altijd goed bevallen. Bij Prominent ben ik via een open sollicitatie binnengekomen en heb ik alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.

Caby Flaton
Caby Flaton
Teamleider Kwaliteitscontrole

DC prominent is in januari 2000 opgericht. Ik ben toen benaderd door de logistiek manager om bij DC Prominent te komen werken. Na het eerste gesprek was ik direct enthousiast en ben in maart begonnen.

Romy van Wijk
Romy van Wijk
HR Assistent

Toen ik hier besloot te gaan werken was ik erg te spreken over de mentaliteit die het bedrijf kent. Iedereen is een echte doorzetter. Daarnaast is de sfeer erg informeel. In zo'n bedrijf wilde ik graag werken!

Helga van Marrewijk
Helga van Marrewijk
Manager Communicatie

Hiervoor was ik ruim 20 jaar zelfstandig communicatieadviseur. Omdat ik al een paar jaar voor Prominent en DOOR mocht werken wist ik goed waar ik aan begon toen ik op 1 januari de overstap maakte naar een vaste baan. Samen met leuke collega's bouwen aan een mooie organisatie en veelbelovende merken.

Bastiaan
Bastiaan
Stagiair

Voor mijn opleiding moest ik een afstudeerstage gaan lopen. Omdat ik als vakantiebaantje al werk bij 1 van de telers viel DC Prominent op in de lijst. Het leek mij interessant om te zien wat er gebeurt met de tomaten nadat ze uit de kas gaan.

Kornelia Kulik
Kornelia Kulik
Supervisor

Ik merkte al snel dat je binnen Prominent goed kan door groeien en daar was ik precies naar op zoek. Tevens voelde het sollicitatiegesprek heel vertrouwd aan.

Piet Pruijsen
Piet Pruijsen
Medewerker Inslag

Ik was op zoek naar een baan met veel uitdaging en regelmaat. Dat vond ik bij Prominent. Er heerst een positieve sfeer.

Hans van Hemert
Hans van Hemert
Coördinator binnenkomende goederen.

Helaas was ik door corona zonder werk komen te zitten. Ik kwam toen dit bedrijf tegen en ik had hier gelijk een goed gevoel bij.

Banen bij Prominent

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging binnen Prominent is om er met elkaar voor te zorgen dat de allerbeste tomaten, geteeld door onze telers, zo vers, smaakvol en aantrekkelijk mogelijk in het winkelschap terecht komen. De telers zorgen ervoor dat onze verse producten niets te kort komen om de beste smaak te ontwikkelen. Met als resultaat: heerlijke tomaten en super tevreden klanten. Door het brede assortiment zorgen we er bovendien voor dat er voor elke consument een geschikte tomaat beschikbaar is. Dit kan alleen bereikt worden door de inzet van al onze medewerkers, van de kas tot in het verpakkingsbedrijf. Succes bereik je immers samen en bij Prominent gebeurt dat al 25 jaar lang. Samenwerken zit in ons DNA en brengt ons verder. Onze groei, ons succes hebben wij mede te danken aan de inzet van onze medewerkers. We love our people!

‘Er met elkaar voor te zorgen dat de allerbeste tomaten, geteeld door onze telers, zo vers, smaakvol en aantrekkelijk mogelijk in het winkelschap terecht komen.’

Prominent