Werken bij Prometheus

Prometheus, opgericht in 1989, helpt organisaties bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen met innovatieve softwareoplossingen. De software brengt alle datastromen samen in één Transportation Mobility & Visibility Platform, waardoor transportbedrijven en afvalinzamelaars hun logistieke operaties beter kunnen beheren en efficiënter kunnen maken. Het resultaat zorgt voor verhoogde productiviteit, meer duurzaamheid en kostenbesparing.

  • Hoofdkantoor in Veenendaal
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd is 38 jaar
  • 30 medewerkers in dienst

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen Prometheus krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Graag bekijken we samen met jou wat je doelen zijn en hoe deze kunnen worden ondersteund.

Waarom werken bij Prometheus

Helena
Helena
Account Manager

Voor Prometheus werkte ik al met software, wat ik heel interessant vind. Onze software is divers en draait bij verschillende soorten klanten, wat mijn werk uitdagend maakt en geen dag hetzelfde.

Cynthia
Cynthia
Marketeer

Via via ben ik bij Prometheus terechtgekomen. Ik vind het leuk om bij een klein, gemoedelijk bedrijf te werken. Zo kun je binnen je functie echt het verschil maken, omdat de lijntjes een stuk korter zijn.

Serge
Serge
Software Developer, SDMC Mobile

Met een aantal jaren ervaring als app-ontwikkelaar sprak de opkomst van het Android-platform in de logistieke sector me enorm aan. Het doorontwikkelen van Prometheus' mobiele oplossing was voor mij een passende uitdaging en is dat gebleven.

Bart
Bart
Embedded software ontwikkelaar

Toen ik op zoek was naar een baan dichter bij huis, kwam ik op de website van Prometheus terecht. Het werken met een combinatie van hardware en software wekte mijn interesse, omdat dat meestal veel diversiteit aan een baan geeft. Door de eerste gesprekken, de producten die ze maken en de informele sfeer binnen het bedrijf, leek dit mij een mooie plek om mijn loopbaan te vervolgen!

Banen bij Prometheus

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor Prometheus is het overtuigen van bedrijven in de transport- en afvalindustrie dat onze software bijdraagt aan een efficiëntere bedrijfsvoering. Dit resulteert vervolgens in kostenbesparingen, tijdsbesparing en verbeterde duurzaamheid.

‘Bedrijven naar een hoger niveau brengen door hun operationele processen te optimaliseren met ons Transportation Mobility and Visibility Platform.’

Prometheus