Werken bij Pro Persona

Pro Persona Groep is een grote specialistische geestelijke gezondheidszorg actief in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Meer dan 3.200 medewerkers dragen bij aan de volgende missie: de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Op deze manier draagt Pro Persona Groep bij aan de kwaliteit van de samenleving.

Je moet wél bij Pro Persona gaan werken wanneer je hart hebt voor de patiënt, in staat bent om je flexibel op te stellen en te willen verbeteren. Ik zou níet voor Pro Persona kiezen als je geen lef hebt en geen tegengas durft te geven.

Ellen Bol-Nas
Manager Mobiliteit en Recruitment
  • Hoofdkantoor in Wolfheze
  • 65% / 35%
  • Gem. leeftijd 48 jaar
  • 3.200 werknemers

Ontwikkelen binnen de organisatie

De kwaliteit van medewerkers en leidinggevenden staat bij Pro Persona voorop. Daarom krijg je binnen Pro Persona de ruimte om je te ontwikkelen, onder meer via hun eigen Pro Persona Academie. Het aanbod van de Pro Persona Academie richt zich op de (door)ontwikkeling van: Leidinggevenden (Management Development-programma), Potentiële (zorg)managers (Talentprogramma) en Zorgprofessionals (beroepskwalificerend en op snijvlak zorg en bedrijfsvoering). Daarbij faciliteert de Pro Persona Academie de ontwikkeling van leidinggevenden via coaching, intervisie, filmavonden en oefenavonden met acteurs en de jaarlijkse Dag van de Leidinggevende.

Waarom werken bij Pro Persona

Lissy Brouwer
Lissy Brouwer
Begeleider Braamberg Opname afdeling volwassenen

Werken bij Pro Persona betekent dat geen dag hetzelfde is. Dit werkt erg verfrissend omdat ik mezelf hierdoor blijf ontwikkelen. Samen met de ondersteuning van het leuke team sta je nooit ergens alleen voor. Ook samenwerken met de cliënt staat bij mij hoog in het vaandel, dit vind ik bij Pro Persona terug.

Rinke Trienekens
Rinke Trienekens
Verpleegkundige op de Braamberg

Vanuit het Cios ben ik als Bewegingsagoog in de psychiatrie gaan werken. Al snel merkte ik dat de psychiatrische patiënten mij erg aantrokken. Zo ben ik intern de verpleegkunde opleiding gaan doen en wist ik al snel dat ik niks anders meer wilde.

Bas Reijnen
Bas Reijnen
Leerlingverpleegkundige HBO op Groep 2 (gesloten)

Hiervoor was ik werkzaam als Flex-medewerker binnen Pro Persona. Ik kreeg de mogelijkheid om de HBO-Verpleegkunde opleiding deeltijd via mijn werkgever te gaan volgen, welke ik aangenomen heb. Hierdoor ben ik in Arnhem geplaatst op de HIC afdeling.

Femke van Henten
Femke van Henten
Arts

Na mijn afstuderen als arts wilde ik graag ervaring opdoen binnen de volwassenenpsychiatrie. Ik was op zoek naar een plek waar ik uiteenlopende problematiek en veel verschillende ziektebeelden tegen zou komen. De vacature voor arts in kliniek volwassenen, nu de HIC, sprak mij het meeste aan.

Geen vacatures bij Pro Persona

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

De samenleving verwacht steeds meer van GGZ-instellingen. Steeds meer cliënten melden zich. We krijgen er taken bij, en we worden steeds kritischer door politiek, bestuurders en media. Daarnaast gaat de krapte op de arbeidsmarkt ook niet onopgemerkt aan ons voorbij. Onze uitdaging is om het over een andere boeg te gooien: efficiënter werken vanuit een nieuwe missie en kernwaarden. Cliënten van vandaag verwachten meer van ons qua maatwerk en flexibiliteit, net als onze samenwerkingspartners.

‘Onze uitdaging is om het over een andere boeg te gooien: efficiënter werken vanuit een nieuwe missie en kernwaarden.’

Pro Persona