Werken bij PRIEMA

Priema is een familiebedrijf met zo’n 170 vakmensen. We hebben productielocaties in Hoevelaken, Hardenberg en Breclav (Tsjechië). De onderneming werd opgericht in 1958 en is nog steeds kerngezond. Het bedrijf kent een innovatieve, nuchtere en informele cultuur. We zijn specialist in het dieptrekken, stansen, lassen, samenstellen en lakken van metalen. Met een machinepark bestaande uit ruim tachtig machines streven we altijd naar het leveren van de beste kwaliteitsproducten.

Je moet niet bij PRIEMA komen werken als je elke dag hetzelfde wilt doen. Je moet wel bij PRIEMA komen werken, als je van mooie techniek houdt en een vak wit leren bij een familiebedrijf.

Bert Jan Roesink
Managing Director
  • Kantoren in Hoevelaken en Hardenberg
  • Actief in Nederland en Tsjechië
  • 22% / 78%
  • Gem. leeftijd is 50 jaar
  • 135 medewerkers in Nederland
  • 170 medewerkers wereldwijd
  • Bedrijfskleding in de fabriek, (smart) casual op kantoor
  • Thuiswerken is alleen mogelijk voor de kantoorfuncties

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het ontwikkelpad binnen PRIEMA staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, zowel on-the-job als met cursussen. Wij hebben een jaarlijks opleidingsplan waarbij medewerkers (en leidinggevenden) aan kunnen geven op welk gebied zij zich willen ontwikkelen. Het volgen van cursussen wordt gestimuleerd. Voor het ontwikkelpad in de productie maken wij gebruik van een online opleidingsplatform (oZone). Zo worden medewerkers begeleid in hun ontwikkeling van ‘produceren onder begeleiding’, naar ‘zelfstandig produceren’ en vervolgens ‘zelfstandig produceren en instellen.

Waarom werken bij PRIEMA

Boudewijn Kaak
Boudewijn Kaak
Productie Medewerker Allround

Priema is een bedrijf waar je veel gevarieerde werkzaamheden hebt. Dit spreekt mij erg aan en daarom werk ik er al 37 jaar.

Anouk Arends
Anouk Arends
HR Manager

Na mijn 3e jaarsstage ben ik blijven werken bij Cetra (later overgenomen door Priema). Nu werk ik er al ruim 15 jaar met ontzettend veel plezier.

Wout Wernsen
Wout Wernsen
Heftruck Chauffeur

Priema / Cetra was voorheen een familie bedrijf waarbij meerdere familieleden van mijzelf hebben gewerkt en vandaag de dag nog steeds.

Geen vacatures bij PRIEMA

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging van PRIEMA is om voldoende jonge goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers te vinden die willen werken in een hoog technologisch metaal verwerkend bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om deze medewerkers te binden aan het bedrijf, dat ze het werk blijvend leuk uitdagend en interessant vinden, zodat ze ook continu blijven inzetten voor het bedrijf.

‘Specialisme in metalen ’

PRIEMA