Werken bij Port of Moerdijk

Klanten letterlijk verbinden met de wereld. Passie voor de haven, innovatie en duurzame ontwikkelingen. Dat is wat de medewerkers van het Havenbedrijf Moerdijk iedere dag weer drijft. Het Havenbedrijf bestaat uit een team van ruim 30 zeer gedreven mensen die samen het haven- en industrieterrein Moerdijk beheren en verder ontwikkelen.

“ Je moet níet bij het Havenbedrijf Moerdijk gaan werken als je graag als specialist werkt en in een weinig dynamische omgeving bezig bent. Je moet wél bij het Havenbedrijf Moerdijk gaan werken als je jezelf wil blijven ontwikkelen en het leuk vindt om veel vrijheid te hebben bij het invullen van je werk ”

Marieke Hommel
Marieke Hommel
HRM Adviseur
  • Hoofdkantoor in Moerdijk
  • Actief in Nederland
  • 33 werknemers
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • 59% / 41%

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen Havenbedrijf Moerdijk is met name gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Er is ruim budget om opleidingen, trainingen, cursussen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen. Het belangrijkste voordeel van een kleine regie-organisatie is dat je zelf je baan kunt creëren met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Waarom werken bij Port of Moerdijk

Sharon Wedage
Sharon Wedage
Managementsecretaresse

Na het behalen van een Associate Degree zocht ik een leuke baan in de regio waar ik werkervaring op kon doen en de ruimte kreeg om te groeien. Inmiddels ben ik binnen de organisatie doorgegroeid en startte ik onlangs met de bachelor Executive Officemanagement.

Raoul van Hijfte
Raoul van Hijfte
Accountmanager

Hiervoor was ik werkzaam als Accountmanager in de recruitmentbranche en werkte ik veel samen met bedrijven in de logistiek, industrie en techniek. Op zoek naar een volgende stap kon ik zo ook deze markt weer bedienen, maar dan op een heel ander gebied.

Marieke Hommel
Marieke Hommel
HRM Adviseur

Hiervoor was ik personeels- en organisatieadviseur bij de overheid. Via mijn netwerk ben ik in gesprek geraakt met de directeur van het havenbedrijf. Ik was direct enthousiast over deze functie van HRM adviseur bij het Havenbedrijf en dat ben ik na 7 jaar nog steeds!

Jessica Roks
Jessica Roks
Allround Medewerker Havendienst

Hiervoor was ik jarenlang werkzaam op het industrieterrein Moerdijk, na een uitstapje naar de uitzendbranche kwam ik er al snel achter dat ik ik de dynamiek van de haven miste.

Maria Buckens
Maria Buckens
Medewerker Financiële planning & control

Bijna 23 jaar geleden was ik toe aan een nieuwe uitdaging ná 10 jaar thuis geweest te zijn om voor de kinderen te zorgen.

Tim Steffens
Tim Steffens
Programmamanager Veiligheid en Havenmeester

Hiervoor was ik werkzaam bij de politie. In mijn functie bij het Havenbedrijf Moerdijk kreeg ik de kans om met dossiers binnen het hele veiligheidsdomein aan de slag te gaan. Mijn achtergrond als bestuurskundige kwam hierbij goed van pas.

Banen bij Port of Moerdijk

Wat is onze grootste uitdaging?

Havenbedrijf Moerdijk heeft samen met haar omgeving een visie 2030 voor de haven vastgesteld. In 2030 wil Havenbedrijf Moerdijk hét knooppunt zijn van duurzame logistiek en procesindustrie in de Vlaams-Nederlandse Delta.

‘In 2030 willen wij hét knooppunt zijn van duurzame logistiek en procesindustrie in de Vlaams-Nederlandse Delta.’

Port of Moerdijk