Werken bij Philadelphia

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt voor alle mensen die bij ons wonen, of ze nu intensieve zorg of ambulante begeleiding nodig hebben. Maar ook voor mensen die komen logeren, of hun dag zinvol willen invullen en hun talenten steeds meer ontdekken. Sommige mensen ontwikkelen zich misschien wel zo snel, dat ze wellicht leren werken en een baan vinden. Met al die mensen kijken wij graag naar mogelijkheden en kansen. We hebben ruim 500 locaties, verspreid door heel Nederland. Samen met jou vinden we de werkplek waar jij past. Het beste uit jezelf, voor de ander.

  • Actief in Nederland
  • Servicekantoor in Amersfoort
  • 6700 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

We werken bij Philadelphia altijd aan wat beter kan. We blijven leren en ontwikkelen. Het leerhuis van Philadelphia biedt leeractiviteiten aan, zowel gericht op zorg als persoonlijke ontwikkeling. Maar ook in onze dienstverlening kijken we altijd naar wat slimmer en beter kan. We werken met innovaties en hebben een regelarme bedrijfscultuur. Zo kunnen we toonaangevend zijn en blijven in alles wat we doen, en kun jij je als professional ontwikkelen in jouw vakgebied.

Waarom werken bij Philadelphia

Roos-Ella de Jong
Roos-Ella de Jong
Woonbegeleider op het Grasland

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de gehandicaptenzorg. Nu werk ik hier ruim 2 jaar en ik vind deze doelgroep nog steeds heel interessant, geen dag is hetzelfde. Elke dag is er weer een nieuwe uitdaging!

Cynthia Jansen
Cynthia Jansen
Coördinerend Begeleider op het Grasland

Ik zocht een baan dichter bij huis en en die goed te combineren was met mijn gezin. Philadelphia sprak me qua visie aan en de doelgroep die er zit, is compleet anders dan bij mijn vorige baan. Dit zorgde voor de juiste uitdaging die ik zocht.

Banen bij Philadelphia

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen dat Philadelphia een toonaangevende zorgaanbieder, partner in de samenleving en onderscheidende werkgever is én blijft. Hierdoor hebben onze cliënten en verwanten aantoonbaar meer zeggenschap en zijn ze tevreden over de kwaliteit van ons werk. Ook blijven onze medewerkers zich ontwikkelen, bereiken we resultaten en ervaren we meer werkplezier.

‘We willen een toonaangevende zorgaanbieder, partner in de samenleving en onderscheidende werkgever zijn.’

Philadelphia