Werken bij Philadelphia

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt voor alle mensen die bij ons wonen, of ze nu intensieve zorg of ambulante begeleiding nodig hebben. Maar ook voor mensen die komen logeren, of hun dag zinvol willen invullen en hun talenten steeds meer ontdekken. Sommige mensen ontwikkelen zich misschien wel zo snel, dat ze wellicht leren werken en een baan vinden. Met al die mensen kijken wij graag naar mogelijkheden en kansen. Dit doen we met liefde, lef en meesterschap, zodat we ook het beste uit elkaar als collega's halen. We hebben ruim 500 locaties, verspreid door heel Nederland. Samen met jou vinden we de werkplek waar jij past. Het beste uit elkaar, voor de ander.

“ Bij Philadelphia werken mensen met lef. Mensen die oog hebben voor de wensen en talenten van de mensen die wij ondersteunen, maar ook hun eigen vakmanschap kennen en deze dagelijks benutten in de praktijk. ”

Lisette Meijer
Recruiter
  • Actief in Nederland
  • Servicekantoor in Amersfoort
  • 6700 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

We werken bij Philadelphia altijd aan wat beter kan. We blijven leren en ontwikkelen. Het leerhuis van Philadelphia biedt leeractiviteiten aan, zowel gericht op zorg als persoonlijke ontwikkeling. Maar ook in onze dienstverlening kijken we altijd naar wat slimmer en beter kan. We werken met innovaties en hebben een regelarme bedrijfscultuur. Zo kunnen we toonaangevend zijn en blijven in alles wat we doen, en kun jij je als professional ontwikkelen in jouw vakgebied.

Waarom werken bij Philadelphia

Roos-Ella de Jong
Roos-Ella de Jong
Woonbegeleider op het Grasland

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de gehandicaptenzorg. Nu werk ik hier ruim 2 jaar en ik vind deze doelgroep nog steeds heel interessant, geen dag is hetzelfde. Elke dag is er weer een nieuwe uitdaging!

Cynthia Jansen
Cynthia Jansen
Coördinerend Begeleider op het Grasland

Ik zocht een baan dichter bij huis en en die goed te combineren was met mijn gezin. Philadelphia sprak me qua visie aan en de doelgroep die er zit, is compleet anders dan bij mijn vorige baan. Dit zorgde voor de juiste uitdaging die ik zocht.

Fleur Kierkels - Van Wijk (links)
Fleur Kierkels - Van Wijk (links)
Begeleider Intensieve Zorg MVG op Klein Sonsbeek

In eerdere banen miste ik de uitdaging en de afwisseling. Toen ik de vacature bij Philadelphia Klein Sonsbeek zag, heb ik in eerste instantie gesolliciteerd op een vacature van Wonen. Tijdens mijn eerste gesprek werd de vacature Dagbesteding voorgesteld. Ik was direct verkocht!

Mendy van Mourik (rechts)
Mendy van Mourik (rechts)
Coördinerend Begeleider Intensieve Zorg MVG op Klein Sonsbeek

Ik was net klaar met mijn opleiding. Ik zag een toffe vacature in Driebergen en dacht: “Dat is een mooie locatie in een bosrijke omgeving.” Plus: MVG, en dat sloot goed aan bij mijn stages en interesses. Ik koos niet echt voor Philadelphia, meer voor de doelgroep.

Banen bij Philadelphia

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen dat Philadelphia een toonaangevende zorgaanbieder, partner in de samenleving en onderscheidende werkgever is én blijft. Hierdoor hebben onze cliënten en verwanten aantoonbaar meer zeggenschap en zijn ze tevreden over de kwaliteit van ons werk. Ook blijven onze medewerkers zich ontwikkelen, bereiken we resultaten en ervaren we meer werkplezier.

‘We willen een toonaangevende zorgaanbieder, partner in de samenleving en onderscheidende werkgever zijn.’

Philadelphia