Werken bij Perfetti Van Melle

Al meer dan honderd jaar bedenkt, maakt en verkoopt Perfetti Van Melle snoep. Met ongeveer 18.000 collega's wereldwijd werkt Perfetti Van Melle aan haar doel: mensen dagelijks te laten genieten van Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O- Look, Chupa Chups, Smint en Frisk.

“ Je moet níet bij Perfetti Van Melle komen werken als je niet van snoep houdt. Je moet wél bij Perfetti Van Melle komen werken als je het leuk vindt initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te krijgen. ”

Lore Dortland
Lore Dortland
Talent Acquisition Manager
  • Hoofdkantoor in Breda
  • Wereldwijd actief
  • 36,5%/63,5% in de Benelux
  • Gem. leeftijd 46 jaar
  • 800 werknemers in Nederland
  • 18.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen, waarbij je keuze hebt uit verschillende mogelijkheden: van “First Time Managers” tot aan taal en rekenen. Ook wordt er buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden, afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn.

Waarom werken bij Perfetti Van Melle

Vincent Vanden Poel
Vincent Vanden Poel
Category Manager

Al bij het eerste contact tijdens mijn sollicitatie had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Mijn interesses gaan uit naar category management en marketing en dan is het natuurlijk leuk om dagelijks te werken met bekende merken als Mentos, Fruittella & Chupa Chups.

Lore Dortland
Lore Dortland
Talent Acquisition Manager

Perfetti Van Melle is goed voor haar medewerkers, wat het ontzettend leuk maakt om deel uit te maken van de afdeling Human Resources. We bieden onze mensen veel mogelijkheden en perspectieven waardoor mijn werk ook voortdurend in beweging blijft.

Stephan Mourits
Stephan Mourits
Senior Sales Controller Benelux

Ik vond het idee van werken bij de Bredase snoepjesfabriek erg aansprekend. Daarnaast kon ik me bij dit bedrijf doorontwikkelen door onder andere een externe studie te volgen. Om het af te maken, zijn er mogelijkheden om mijn loopbaan in het buitenland te volgen.

Josefine Janssen
Josefine Janssen
Jr. Demand Manager Benelux

Via Yacht ben ik bij PvM terecht gekomen. Door de goede sfeer, fijne collega's, leuke merken en de uitdagende functie die voor mij gerecreëerd werd ben ik uiteindelijk gebleven.

Banen bij Perfetti Van Melle

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze branche ('Fast Moving Consumer Goods') verandert continu, waardoor we steeds meer moeten inspelen op nieuwe uitdagingen, zoals de maatschappelijke discussie omtrent suiker en gezondheid, maar ook de omgang met thema’s als milieuvervuiling, verpakkingen en voedselveiligheid. Op dit moment zijn we het derde grootste zoetwaren concern ter wereld – en tweede in Europa. We willen blijven groeien dus hierbij kunnen we alle hulp van onze collega’s goed gebruiken, zonder dat we daarbij onze familiaire sfeer verliezen.

‘Blijven groeien als familiebedrijf, zonder maatschappelijke thema's uit het oog te verliezen.’

Perfetti Van Melle