Werken bij Pereira Tax Consultants

Pereira is een belastingadvies-boutique en biedt hoogwaardige creatieve en pragmatische maatoplossingen aan haar cliënten. De cliënten van Pereira zijn veelal zeer vermogende families met hun ondernemingen. Pereira opereert aan de bovenkant van de markt, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Pereira onderscheidt zich door haar unieke aanpak in combinatie met brede en specialistische kennis. De aangiftepraktijk is geïntegreerd onderdeel van deze boutique.

Binnen Pereira wordt gewerkt met cliënten teams, die per cliënt worden samengesteld uit twee of meerdere adviseurs. Iedereen werkt met iedereen samen, ongeacht het niveau, en leert zo van elkaar. Op deze wijze wordt een optimale kennisdeling en ontwikkeling van medewerkers gerealiseerd.

“ Je moet wél bij Pereira komen werken als je het leuk vindt om in verschillende teams te werken, dicht bij de cliënt wilt staan, behoefte hebt aan diverse en complexe vraagstukken en je zowel op fiscaal als persoonlijk vlak in de breedte wilt ontwikkelen. Als je het lastig vindt om snel veel verantwoordelijkheden en ruimte te krijgen voor het inbrengen van eigen ideeën en inhoudelijke discussies, dan moet je niet bij Pereira komen werken. ”

Mirjam van der Kooij
HR Adviseur
  • Kantoor in Den Haag
  • 40 medewerkers
  • Nationale en internationale cliënten
  • 70% / 30%
  • Informeel
  • Hybride werken

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Pereira zijn opleiding en groei altijd gericht op het opdoen van vakkennis en belangrijke skills die het vrije denken en creativiteit stimuleren. Wekelijks sluit je bij verschillende soorten vaktechnische overleggen aan, waarbij in de regel hoogleraren Fiscaal Recht aanwezig zijn. In de Pereira School word je getraind in soft skills die leiden tot professionele en persoonlijke groei. Je doorloopt samen met je collega’s een opleidingsprogramma, speciaal ontwikkeld voor de Pereira School. Ook biedt Pereira coaching op emotionele intelligentie, bijvoorbeeld om omgevingssensibiliteit te stimuleren. Tijdens je werkweek word je begeleid door en vind je een luisterend oor bij je persoonlijke mentor.

Waarom werken bij Pereira Tax Consultants

Cilia Strengers
Cilia Strengers
Facilitair medewerker Receptie

Hiervoor was ik werkzaam in de zorg en ik wilde een keer in een totaal andere branche werken. De functie sprak mij aan, omdat je bezig bent met gastvrijheid en het ontvangen van mensen. Daarnaast is de functie dynamisch en veelzijdig. Nooit saai dus!

Anoek Braun
Anoek Braun
Personal Assistant

Hiervoor was ik werkzaam in de sales, wat niet goed te combineren was met twee kleine kinderen. Ik heb bij Pereira de kans gekregen om aan de slag te gaan voor twee dagen in de week als Secretaresse ondanks dat ik daar geen opleiding voor heb gedaan. Inmiddels werk ik met veel plezier al twaalf jaar, 36 uur per week als Personal Assistant voor een Partner en een Senior Adviseur.

Tanja Coric
Tanja Coric
Receptioniste/Office manager

Ik zocht een parttime baan naast mijn eigen onderneming waarbij gastvrijheid en dingen regelen centraal staan. De variatie in mijn functie binnen Pereira sprak mij gelijk aan! Een baan waarin ik mijn ei kwijt kan en onder de mensen ben.

Frans Stam
Frans Stam
Managing Partner

Hiervoor werkte ik bij een Big Four-kantoor voor zowel corporate als familiebedrijven. Het werk vond ik geweldig, maar ik wilde graag naar een organisatie waar vrijheid van denken, je bezighouden met dingen waar je enthousiast over bent en die je liggen en teamwerk rondom de klant prominenter aanwezig waren.

Arne Voogd
Arne Voogd
Senior Adviseur

Hiervoor gaf ik fiscaal advies aan banken en pensioenfondsen; een zakelijke wereld die niet bij mij paste. Daarom ging ik op zoek naar een kantoor waar de klantenrelatie en persoonlijk contact voorop staan. Dit heb ik gevonden bij Pereira.

Mirjam van der Kooij
Mirjam van der Kooij
HR Adviseur

Via mijn netwerk ben ik in aanraking gekomen met Pereira. Na het eerste gesprek was ik gelijk positief! Zowel de grootte van de organisatie als de kernwaarden van de organisatie spraken mij direct aan. Vrijheid, creativiteit en ruimte om jezelf en daarmee de organisatie te laten groeien.

Jules de Beer
Jules de Beer
Director

Ik adviseer succesvolle ondernemers en hun familie. Dit zijn inspirerende en veeleisende cliënten. Ze dagen je steeds uit om hun verwachtingen te overtreffen, de vraag te stellen waaraan zij niet hadden gedacht of het antwoord te geven dat hen verrast. Om dat te kunnen, moet je deze cliënten echt leren kennen en begrijpen. Het Pereira-team kwam ik tegen bij één van deze cliënten. Onze visie en aanpak kwamen overeen. Mijn overstap ging daarna eigenlijk heel natuurlijk. Veel cliënten zijn mij gevolgd.

Foske Wessels
Foske Wessels
Director

Ik voel me thuis bij Pereira. We hebben een hele leuke groep collega's met enthousiasme voor het fiscale vak en cliënten met uitdagende problematiek. De sfeer is informeel en alles is gericht op samenwerking en kennisdeling. Bij ons hoef je geen schaap met vijf poten te zijn!

Banen bij Pereira Tax Consultants

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Pereira is om in een groeiende nichemarkt en een krappe arbeidsmarkt de juiste keuzes te blijven maken voor zowel de cliënt als de medewerkers.

‘De cliënt persoonlijk begeleiden bij fiscale vraagstukken.’

Pereira Tax Consultants