Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Pensioenfonds Horeca & Catering is een bedrijfstakpensioenfonds van en voor alle werknemers in de bedrijfstakken horeca en catering. Het pensioenfonds is in 1963 opgericht door werkgevers- en werknemersorganisaties in de horeca en catering.

Inmiddels zijn er meer dan 1,3 miljoen werknemers en oud-werknemers uit de horeca en catering van bijna 36.000 werkgevers bij ons aangesloten. Daarmee hoort Pensioenfonds Horeca & Catering in omvang bij de grootste tien pensioenfondsen van Nederland.

“ Je moet níet bij Pensioenfonds Horeca & Catering gaan werken als je wil dat iedere dag hetzelfde is. Je moet wél bij ons komen werken als je voorbij bestaande processen en structuren kunt kijken en mee wil denken over hoe we ons werk slimmer, eenvoudiger en beter kunnen doen. ”

Michelle Derksen-Verdonck
Michelle Derksen-Verdonck
Unitmanager HRM & Algemene Zaken
  • Hoofdkantoor in Zoetermeer
  • Actief in Nederland
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • 140 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Werk je bij ons dan wachten jou kansen, mits jij ze ziet en grijpt natuurlijk. We houden namelijk van mensen met ideeën. Mensen die anders kijken, voorbij bestaande processen en structuren. Precies wat nodig is om elkaar en ons pensioenfonds in beweging te houden.

Waarom werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Amber Roegiers
Amber Roegiers
Junior Business Consultant

Ik ben begonnen als stagiaire binnen PH&C en kreeg de kans om er te blijven werken na het afronden van mijn studie. Deze kans wilde ik absoluut niet laten schieten. Het is een moderne organisatie met leuke behulpzame collega’s, veel uitdagingen en oog voor persoonlijke ontwikkeling: dat is een organisatie waar ik graag voor wil werken!

Jasper Wassenburg
Jasper Wassenburg
Informatiebeveiligingsexpert

Hiervoor was ik werkzaam als Operationals Security Officer en Interne Auditor bij een Cloud Provider in Amsterdam. Eind 2017 ben ik via een recruiter in gesprek gekomen met Pensioenfonds Horeca & Catering. De uitdagingen m.b.t. informatiebeveiliging intrigeerden mij en heb toen besloten de overstap te maken.

Rob Koldenhof
Rob Koldenhof
Accountmanager

Hiervoor was ik werkzaam als Accountmanager bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Mij is gevraagd om samen met collega's in Zoetermeer invulling te geven aan Accountmanagement bij Pensioenfonds Horeca en Catering. Naast het ontzorgen van werkgevers werken wij samen aan (pensioen) bewuste medewerkers binnen de sector.

Michelle Derksen-Verdonck
Michelle Derksen-Verdonck
Unitmanager HRM & Algemene Zaken

De missie, visie en kernwaarden van PH&C spraken mij erg aan, daarnaast heb ik veel ervaring en affiniteit met de sector waar wij voor werken. Mijn functie is super leuk en heeft impact op het belangrijkste onderdeel van PH&C; de mensen die hier werken. En niet te vergeten; we hebben lekkere koffie en gezellige collega's!

Banen bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Wat is onze grootste uitdaging?

We realiseren een eerlijk pensioen. We zijn daarin ambitieus en willen laten zien dat het anders kan. Eenvoudiger, moderner en goedkoper. We vermijden grote risico’s, maar behalen goede rendementen door onze eigen kijk op vermogensbeheer. We koppelen efficiënte processen aan actuele gegevens, met 100% transparantie. Onze klanten kunnen alles zien en volgen, op elk moment dat zij dat willen. Dat is de norm die wij stellen.

‘We willen laten zien dat het anders kan. Eenvoudiger, moderner en goedkoper.’

Pensioenfonds Horeca & Catering