Werken bij PB Projects

PB matcht professionals en opdrachten in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie. Dat doen ze door professionals en opdrachtgevers echt te leren kennen: ze zijn geen cv-smijters. PB Projects daagt professionals uit, steunt ze en doet wat goed voor hen voelt. Zo bereikt PB haar doel: mensen trots maken op hun werk.

“ Je moet níet bij PB gaan werken als je niet durft te ondernemen. Je moet wél bij PB gaan werken als je het te gek vindt om jouw eigen discipline op te bouwen en te managen. ”

Philip Biesot
Philip Biesot
Managing Partner Bouw en Civiele Techniek
  • Actief in Nederland
  • Gevestigd in Amsterdam
  • 14 werknemers
  • Gem. leeftijd tussen de 30 en 40 jaar
  • 14% / 86%

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij PB krijg je alle ruimte om zelf te ondernemen, te pionieren en jezelf te ontwikkelen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en/of cursussen.

Waarom werken bij PB Projects

Kevin Krishan
Kevin Krishan
Managing Partner afdeling Civiel & Infra

PB gaf mij de kans om te ondernemen en een nieuwe discipline op te zetten, en die kans heb ik gegrepen. Daar heb ik zeker geen spijt van!

Banen bij PB Projects

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We zijn continu op zoek naar goede professionals aan de ene kant en unieke projecten van opdrachtgevers aan de andere kant. Daarom is het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen en alles uit de kast te halen om partijen met elkaar te binden. We willen dat professionals zich fijn voelen bij ons: anders kunnen ze niet vrijuit praten over hun wensen en ambities.

‘Goede professionals en unieke projecten binnenhalen, en die duurzaam met elkaar matchen.’

PB Projects