Werken bij OSRE

OSRE is opgericht in 2012 en heeft software ontwikkeld waarmee vastgoedprofessionals zoals beleggers, ontwikkelaars en makelaars ondersteund worden bij het digitaal verhuren en verkopen van hun woningen. Het doel is om de vastgoedtransactie te digitaliseren en efficiënter te maken. De drive van OSRE is om alles wat ze doen slimmer te maken, door goed te luisteren en verder te gaan dan digitalisering. Zo willen ze dagelijkse verwachtingen overtreffen.

“ Je moet bij OSRE komen werken als je grenzeloos ambitieus bent en het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te krijgen. ”

Verona Haselager
Verona Haselager
CCO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief op de Nederlandse markt
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 22 medewerkers
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen OSRE is het mogelijk om verschillende kanten op te groeien. Er wordt ook buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden. Het is afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. Ook internationaal kun je groeien want OSRE heeft de ambitie om de komende jaren in 8 landen te gaan opereren.

Waarom werken bij OSRE

Sybren van Putten
Sybren van Putten
Product Owner

Sinds mijn eerste zoektocht naar een eigen woning verbaas ik me over de inefficiëntie en het gebrek aan klantfocus in de vastgoedsector. Met een idee omdat door middel van SaaS te veranderen kwam ik OSRE tegen, waar de basis voor de oplossing al lag. Een no-brainer!

Amadeus Geelhuysen
Amadeus Geelhuysen
Head of Operations

Ik was op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging bij een bedrijf met een gaaf product en met een jong, energiek en ambitieus team. Dit heb ik gevonden in OSRE.

Jelle Pols
Jelle Pols
Financial Controller

Werken voor een start-up leek mij interessant omdat de omgeving dynamisch is.

Lars Quint
Lars Quint
Head of Client Succes

Ik vond het heel interessant om bij een startup te gaan werken omdat ik daar niet binnen een hokje geplaatst werd, maar zelf kan uitvogelen wat ik leuk vind.

Anthony Hilary
Anthony Hilary
Client Succes Manager

De vastgoed transactie versnellen door te innoveren en te automatiseren'', wekte gelijk mijn aandacht. Daarnaast sprak mij de manier van werken bij OSRE aan; een open cultuur waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen ding te doen.

Banen bij OSRE

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

In Nederland leveren wij het product voor het geautomatiseerd verhuren of verkopen van woningen, de transactie. Onlangs hebben wij een strategisch partner aan boord gekregen waarmee OSRE aan de vooravond staat van exponentiele groei in Nederland en Europa door zowel de doorontwikkeling van ons bestaande product en het ontwikkelen van nieuwe producten. Om deze groei te realiseren breiden wij ons jonge team verder uit met mensen die grenzeloos ambitieus zijn. Die zelf omstandigheden creëren om te doen wat ze willen doen. Waarmee we onze opdrachtgevers een glimlach op hun gezicht toveren.

‘Ons jonge team verder uitbreiden met mensen die grenzeloos ambitieus zijn.’

OSRE