Werken bij Organon

Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf dat zich richt op een beter en gezonder leven voor vrouwen. Organon is in 2021 officieel gestart als nieuw bedrijf op het gebied van vrouwengezondheid na een spin-off van Merck & Co, bekend als MSD buiten de Verenigde Staten en Canada. Een nieuw bedrijf met bijna honderd jaar ervaring in Nederland.

De focus van Organon is het verbeteren van de gezondheid van vrouwen gedurende hun hele leven. Hiervoor heeft het bedrijf meer dan zestig geneesmiddelen en producten op verschillende therapeutische gebieden. Om een gezondere wereld te bereiken, vindt Organon het van cruciaal belang om de gezondheid van vrouwen te verbeteren. De helft van de wereldbevolking bestaat immers uit vrouwen. Als nieuw bedrijf luisteren ze naar de gezondheidsbehoeften van vrouwen, om zo de productontwikkeling te stimuleren en nieuwe oplossingen te creëren en te leveren. De impact van Organon zal verder gaan dan geneesmiddelen, anticonceptie en vruchtbaarheidsbehandelingen, omdat er nog zoveel meer gedaan kan worden.

Kom vooral bij Organon werken als je wilt dat je werk bijdraagt aan een betere wereld (voor vrouwen), en als je daarnaast je eigen ontwikkeling belangrijk vindt en mee wilt groeien met de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Joeri van Uden
Joeri van Uden
HR Lead The Netherlands
  • Productielocaties Benelux in Oss en Heist-op-den-Berg
  • Kantoren Benelux in Amsterdam en Brussel
  • Hoofdkantoor in New Jersey
  • 2.000 werknemers in Benelux
  • 9.000 werknemers wereldwijd
  • Actief in meer dan 140 landen
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 46 jaar

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen Organon zijn er diverse manieren om jezelf als medewerker te ontwikkelen. Dit kan door middel van trainingen via Goodhabitz en via diverse interne en externe trainingen.

Waarom werken bij Organon

Miguel-Angel Cimarra
Miguel-Angel Cimarra
Technician op de afdeling Steriles Packaging

Ik was hiervoor ook als Technician werkzaam en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Organon is een groot en mooi bedrijf. Je hebt hier veel doorgroeimogelijkheden. Ik werk hier nu imiddels twintig jaar met veel plezier.

Mark Damen
Mark Damen
Director Suppy Chain | Lean Six Sigma | L&D

De positieve missie van Organon in combinatie met een rol in de supply shain, het continu verbeteren en het ontwikkelen van mensen zijn mij op het lijf geschreven.

Laura Levij
Laura Levij
Director Operations op de afdeling Steriles Packaging

Ik wil graag werken met producten die er echt toe doen. Hoe mooi is het dan om bij een bedrijf als Organon terecht te komen dat medicijnen maakt voor de gehele wereld. Deze medicijnen maken echt een verschil in het leven van de patiënten.

Arjen Vermeulen-Wopereis
Arjen Vermeulen-Wopereis
Lab Technician

Ik ben voor Organon gaan werken omdat er veel mogelijkheden zijn om je zelf te ontwikkelen. Met het vrijgeven van onze medicijnen kan je andere mensen helpen.

Annika Jansen
Annika Jansen
Lab Technician, Quality Control Microbiology en Pharmacology

In het laatste jaar van mijn opleiding "Biologisch Medisch Analist & Laborant" heb ik stage gelopen bij Organon. Mijn stageperiode bij Organon heb ik als erg positief, leerzaam en fijn ervaren. Aan het eind van mijn stage kwam er een vacature vrij. Ik twijfelde geen moment en heb meteen een motivatiebrief verstuurd.

Ilse Markus-van den Berk
Ilse Markus-van den Berk
Manager Analytical Development Validation-microbiology

Ik ben mijn carrière begonnen bij Organon als stagiaire waarna ik ben doorgegroeid in diverse interne functies. Ik kan mijn passie voor microbiologie dagelijks toepassen op interessante vraagstukken. En hiermee bijdragen aan een stukje van de puzzel om veilige medicijnen voor patiënten te leveren. Ik werk hiervoor graag samen met de diverse professionals binnen ons bedrijf.

Banen bij Organon

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Organon staat voor de uitdaging om de productontwikkeling te stimuleren en nieuwe oplossingen te creëren en te leveren voor een wereldwijde betere gezondheid van vrouwen. Dit begint met luisteren naar de gezondheidsbehoeften van vrouwen. We werken eraan om innovatieve geneesmiddelen en producten toegankelijk te maken voor de patiënten die ze nodig hebben.

‘Streven naar een beter en gezonder leven voor elke vrouw. Wij geloven dat vrouwen de basis vormen voor een gezondere wereld.’

Organon