Werken bij NSI

NSI N.V. is een toonaangevende, beursgenoteerde belegger in de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt met de focus op kantoren. Het team richt zich op het maximaliseren van het resultaat door proactief beheer, gedisciplineerde rotatie van objecten en het (her)ontwikkelen van panden. Met een portefeuille van € 1,2 miljard en meer dan € 300 miljoen aan deals in 2018, zijn ze een van de meest actieve vastgoedbeleggers in Nederland.

  • Hoofdkantoor in Hoofddorp
  • Actief in Nederland
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 38 jaar
  • 50 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

NSI stimuleert haar medewerkers om door te groeien door middel van talentontwikkeling, trainingen en opleidingen, training ‘on-the-job’, en zowel horizontale als verticale ontwikkeling.

Waarom werken bij NSI

Anne de Jong
Anne de Jong
CIO

Ik koos voor NSI omdat dit een klein, ondernemend beursgenoteerd bedrijf is met continue aandacht voor verbetering en innovatie.

Dick van Klooster
Dick van Klooster
Trainee Young Talent Program

Het bedrijf is vanaf 2017 een nieuwe koers gaan varen waarbij het een nieuwe strategie heeft bepaald. Het leek mij ontzettend gaaf om deel uit te maken van deze transitie en gaf mij de kans om veel ervaring op te doen in een relatief korte periode.

Peter Stutterheim
Peter Stutterheim
Asset Manager

Na 10 jaar aan de advieszijde en hoofdzakelijk deal driven te hebben gewerkt was ik toe aan verandering. Als Asset Manager voor de regio Amsterdam ben ik verantwoordelijk voor de strategie en overall performance van de kantoren portefeuille van NSI.

Robin Senne
Robin Senne
Asset Manager HNK

Hiervoor was ik werkzaam voor een exploitant van bedrijfsverzamelgebouwen. Het werk vond ik leuk en afwisselend, maar de positie tussen eigenaar en gebruiker vond ik minder leuk. Daarnaast waren er binnen het bedrijf weinig groeimogelijkheden. Bij NSI viel alles samen: werken voor een belegger, voldoende doorgroeimogelijkheden en als kers op de taart een super leuk team.

Sam Botden
Sam Botden
Trainee Young Talent Program

Na stages in de financiële sector was ik op zoek naar een functie waar ik gelijk impact kon hebben en verantwoordelijkheid kreeg. Bij NSI wordt je gestimuleerd iniatief te nemen en kansen te grijpen.

Banen bij NSI

Wat is onze grootste uitdaging?

We streven ernaar om nr. 1 kantorenbelegger van Nederland te zijn. Onze belangrijkste uitdaging de komende tijd: de verkoop van €200 miljoen aan non-core panden en deze herbeleggen in de pijplijn van €300 miljoen aan nieuwe, te (her)ontwikkelen panden. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid bij alle activiteiten van NSI.

‘De beste kantorenbelegger van Nederland worden.’

NSI