Werken bij Nijestee

Nijestee is met bijna 14.000 woningen de grootste woningcorporatie in de stad Groningen, een stad waar plek is voor iedereen. Nijestee biedt woonruimte aan meer dan 22.000 Groningers, in gemengde en leefbare wijken die bestaat uit een mix van sociale huur-, vrije sector- en koopwoningen. Nijestee vindt het belangrijk om goede en betaalbare woningen te bieden waarin bewoners zich thuis voelen. Hier steken dagelijks ruim 200 collega’s energie in, met blije bewoners als resultaat.

“ Als je bij Nijestee komt werken, houd je van vernieuwing en ontwikkeling. Het is belangrijk dat je samen met collega's wendbaar bent, zodat we veel kunnen doen voor de bewoners. Zij staan op nummer 1. ”

Wim Smit
Wim Smit
Manager HRM
  • Actief in Groningen
  • Hoofdkantoor in Groningen
  • Ruim 200 werknemers
  • 43% / 57%
  • Gem. leeftijd 45 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Ontwikkeling staat bij Nijestee centraal. Je werkt dagelijks met veel plezier en motivatie aan je werkzaamheden. Ook heb je de mogelijkheid om verschillende opleidingen of cursussen te volgen, om jezelf en jouw ambities te ontwikkelen.

Waarom werken bij Nijestee

Wim Smit
Wim Smit
Manager HRM

Wat me sterk aantrok, is dat je een verschil kan maken voor bewoners in onze prachtige stad. Onze medewerkers dragen hier elke dag vanuit hun passie en talent aan bij; iedereen heeft hetzelfde doel. Ik krijg er veel energie van om onze medewerkers hierbij zo goed mogelijk toe te rusten. Daarom ben ik bij Nijestee aan de slag gegaan.

Johnny Postma
Johnny Postma
Medewerker Wooninformatie

Hiervoor was ik werkzaam in de detailhandel, waar ik het persoonlijke contact met mensen miste. Tijdens mijn sollicitatiegesprek bij Nijestee ben ik meteen meegenomen in het dagelijks werk en werd ik erg enthousiast. De gezelligheid op de afdeling in combinatie met het persoonlijke contact met bewoners, is wat voor mij de doorslag heeft gegeven om voor deze functie te gaan.

Meindert Vos
Meindert Vos
Projectleider afdeling Realisatie

Ik was werkzaam bij een andere corporatie die geen nieuwbouwprojecten realiseerde. Nijestee doet dit volop.

Banen bij Nijestee

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Nijestee is om bewoners elke dag zo goed mogelijk te blijven faciliteren in een wereld die sterk verandert. Dit kan dankzij de passie en betrokkenheid van alle medewerkers.

‘Bewoners elke dag zo goed mogelijk faciliteren in een wereld die sterk verandert.’

Nijestee