Werken bij NIBC

NIBC is een ondernemende bank die in 1945 is opgericht om de wederopbouw van Nederland te financieren. Sinds 2008 is zij een bank voor sparen en hypotheken in Nederland, België en Duitsland. Inmiddels heeft NIBC vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel en bedient zij 600 middelgrote ondernemingen en ruim 400.000 retail klanten met klantgerichte producten en diensten. Er werken wereldwijd 682 werknemers bij NIBC, waarvan er 562 in Nederland zitten.

 

 

  • Hoofdkantoor in Den Haag
  • Actief in 4 landen
  • 31% / 69%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 562 werknemers in Nederland
  • 682 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Als werknemer bij NIBC ben je zelf verantwoordelijk voor je persoonlijke ontwikkeling. Je zorgt ervoor dat je kennis en ervaring binnen de bankensector en de arbeidsmarkt in het algemeen op één lijn liggen. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om coaching en standaard of op maat gemaakte trainingen te volgen via de NIBC Academy.

Waarom werken bij NIBC

Nick van der Hoeven
Nick van der Hoeven
Process Consultant, Enable Business Growth

Als young professional was ik op zoek naar een bedrijf dat innovatief is, openstaat voor verandering en daarnaast mensen de kans geeft echt een impact te maken en zich door te ontwikkelen. Na mijn eerste gesprekken werd direct duidelijk dat NIBC IT mij dit allemaal kon bieden, waarna de keuze snel gemaakt was.

Tim
Tim
IT Portfolio Manager

Na een start bij een van de bekende grootbanken in Nederland, kwam ik erachter dat een kleinere bankorganisatie met specialisme beter bij mij past. Sneller en meer verschillende verantwoordelijkheden en daarmee de kans om zichtbaar meer impact/verschil te kunnen maken.

Illham Jaouhari
Illham Jaouhari
Servicemanager

NIBC is een ondernemende bank met een filosofie die goed aansluit bij mij als persoon.

Brian Vredenduin
Brian Vredenduin
Project Portfolio Consultant, MCE

Vanuit mijn vorige functie heb ik kennis gemaakt met projectmanagement in de financiële dienstverlening. Ik word erg enthousiast van de dynamiek en de strategische aspecten die deze wereld met zich meebrengen. Deze functie als Project Portfolio Consultant en de organisatie bieden alle aspecten en mogelijkheden waar ik naar zocht.

Banen bij NIBC

Wat is onze grootste uitdaging?

Op de beslissende financiële momenten van een klant de juiste oplossingen bieden, die op maat zijn afgestemd op hun continu veranderende behoeften. Wij helpen middelgrote ondernemingen en zelfstandige ondernemers op beslissende momenten hoe ze kunnen groeien, met op maat gemaakte oplossingen. Onze particuliere klanten helpen wij met toegankelijke en begrijpelijke spaar- en hypotheekproducten. Dit doen we door altijd vooruit te blijven denken en onze ‘can-do’ attitude – dit samen noemen we onze THINK YES mentaliteit.

‘Het verschil maken voor onze klanten met onze THINK YES mentaliteit.’

NIBC