Werken bij NFA Fondsen

NFA Fondsen is opgericht vanuit de overtuiging dat zelfstandig ondernemerschap in de farmacie garant staat voor de beste zorg en hoogste efficiëntie. Helaas is de aankoop van een apotheek voor vele jonge apothekers financieel niet haalbaar. NFA Fondsen maakt dit wel mogelijk door apotheken te verwerven en de jonge apotheker direct mede-eigenaar te maken. Na vijf tot zeven jaar krijgt de apotheker de mogelijkheid het volledige eigendom te verwerven. Gedurende die overdrachtsperiode helpt NFA Fondsen de apothekers hun ondernemerskwaliteiten verder te ontwikkelen. Dat doen zij met een aantrekkelijk rendement voor de investeerders in onze fondsen.

  • Hoofdkantoor in Utrecht
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80% op hoofdkantoor, 80% / 20% in apotheken
  • 8 werknemers op hoofdkantoor, 500 bij verworven apotheken
  • Gem. leeftijd 33 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden in overleg

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij NFA Fondsen kun je jezelf snel ontwikkelen in het maken van bedrijfswaarderingsmodellen (LBO), financiering, vastgoedwaardering en juridische aspecten van aankoopprocessen. Deze ontwikkeling bereik je door cursussen te volgen, maar vooral ook door nauw samen te werken met partners die een schat aan ervaring hebben opgedaan in private equity (Goldman Sachs, KKR, Gilde), finance (ABN Amro, Van Lanschot) en healthcare (NZA, NFZ, Mosadex).

Banen bij NFA Fondsen

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is alles iedere dag weer een stuk beter te doen dan de dag ervoor, ondanks dat we al hard aan het groeien zijn.

‘Zelfstandig ondernemerschap waarborgen voor minimaal 50% van de apotheken die de komende 10 jaar in een overdrachtssituatie komen.’

NFA Fondsen