Werken bij Nederlandse Loterij

We willen Nederland gelukkig, gezond en sportief maken. Hoe? De volledige opbrengst van onze kansspelen investeren we in de top-, breedte- en gehandicaptensport, achttien goede doelen en de Nederlandse samenleving. We geloven in het brede maatschappelijke effect van sport en bewegen. Dat maakt Nederlandse Loterij een bijzondere organisatie, namelijk een sportieve kansspelorganisatie. Wil jij een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland? Kom dan bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.

“ Als je veel structuur nodig hebt en het lastig vindt om zelf initiatieven te nemen, dan moet je niet bij de Nederlandse Loterij komen werken. Als je veel wilt leren en energie krijgt van veel verantwoordelijkheid, dan moet je wél bij ons komen werken! ”

Wouter van Tilburg
Wouter van Tilburg
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Rijswijk
  • Actief in Nederland
  • 52% / 48%
  • Gem. leeftijd 42 jaar
  • 300 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn binnen Nederlandse Loterij veel doorgroeimogelijkheden. Ook krijgt iedereen een persoonlijk ontwikkelbudget ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling en grotere in- en externe inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Het gaat hierbij om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis.

Waarom werken bij Nederlandse Loterij

Jesper de Zoete
Jesper de Zoete
Applicatiebeheerder Technology

Ik zocht een bedrijf dat met de nieuwste technieken werkte, en waar ruimte was om te groeien en meer te leren over Technology. Dit vond ik allemaal bij Nederlandse Loterij.

Paul Verkerk
Paul Verkerk
Head of IT

Nederlandse Loterij is een dynamisch bedrijf. Er staat veel op het spel met de komende wetgeving voor kansspelen op afstand. De IT-afdeling moet hiervoor anders ingericht worden. Deze veranderingen vind ik interessant en een uitdaging.

Edwin Toet
Edwin Toet
Business Analist (afdeling Technology)

Voor mij waren er drie hoofdredenen om bij Nederlandse Loterij te gaan werken: 1) de branche en bijbehorende ontwikkelingen spraken mij erg aan, 2) de bijdrage die Nederlandse Loterij levert aan sport en goede doelen vind ik waardevol en 3) de reistijd naar Rijswijk is voor mij zeer acceptabel!

Banen bij Nederlandse Loterij

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het aantrekken van technisch talent is lastig. Wij staan bekend als een prijswinnende marketingorganisatie, maar dat wij hele gave dingen doen op het gebied van technologie, is nog niet heel bekend.

‘Dat we hele gave dingen doen op het gebied van technologie, is nog niet heel bekend.’

Nederlandse Loterij