Werken bij MVGM

MVGM is de grootste vastgoedmanager van Nederland en zorgt dagelijks voor vastgoedbeheer van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed, VvE-beheer, taxaties en bedrijfsmakelaardij. Als grootste vastgoeddienstverlener in Nederland en top vijf speler in Europa werkt MVGM in opdracht van vastgoedeigenaren, zoals bijvoorbeeld beleggers. Op dit moment telt het team ruim 800 medewerkers die verspreid over meer dan 20 vestigingen in Nederland werken.

Binnen MVGM krijg je veel vrijheid en werk je in een klantgerichte omgeving die telkens ontwikkelt en soms pioniert. Je moet dus niet bij MVGM gaan werken als je op zoek bent naar een baan met veel structuur. Je moet wél bij MVGM gaan werken als je graag initiatieven neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt en een flexibele instelling hebt.

Eddie Almeida
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Rijswijk
  • Actief in 10 landen
  • 800 werknemers in Nederland
  • 1.500 medewerkers wereldwijd
  • 50% / 50%

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Als je je vakinhoudelijk en persoonlijk wilt blijven ontwikkelen, dan zit je bij MVGM op de juiste plek. ‘Van elkaar leren’ staat hoog in het vaandel. MVGM biedt daarnaast diverse e-learnings, cursussen en microlearnings aan. Je kan ook doorgroeien door vakinhoudelijke opleidingen te volgen en er is een opleidingsvergoeding beschikbaar.

Waarom werken bij MVGM

Dikran Bostanci
Dikran Bostanci
Accountmanager Zorgvastgoed

Ik werk nu acht maanden bij MVGM en ben hier binnengekomen via een interne recruiter. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik nog veel kon leren, en het liefst bij een bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden. Na het eerste gesprek met mijn manager was ik gelijk overtuigd!

Natascha van der Sloot-Peters
Natascha van der Sloot-Peters
Commercieel Medewerkster, afdeling Taxaties

Toen ik werkte bij de afdeling Verhuur van MVGM Wonen werd mij de functie als Commercieel Medewerkster bij taxaties voorgelegd. Dat leek mij een leuke uitdaging en tijdens het gesprek was er meteen een match. In de praktijk bleek die match volledig te kloppen.

Marjolijn Oortwijn
Marjolijn Oortwijn
Accountmanager

Na mijn ervaring in de hospitality wilde ik op zoek naar een baan in de financiële sector. Ik had niet verwacht aansluiting te vinden in de functie van Accountmanager bij MVGM, maar kwam er al snel achter dat er veel raakvlakken zijn. Het contact met de opdrachtgever en ook de huurder is een mooie uitdaging. Dienstverlening staat altijd voorop.

Huub van Delft
Huub van Delft
Senior Taxateur

Ik ben bij MVGM Vastgoedtaxaties gaan werken vanwege de vakmensen met zichtbare passie voor vastgoed(rekenen), de gemoedelijke bedrijfssfeer en de verschillende (door)groeimogelijkheden die mij zijn geboden.

Ferry de Vries
Ferry de Vries
Technisch Inspecteur, afdeling Zorgvastgoed

Tijdens mijn studie Facility Management was vastgoed een onderdeel waar ik veel interesse in had. Na mijn studie ben ik blijven werken in mijn toenmalige baan. Op een gegeven moment heb ik besloten om toch de interesse in het vastgoed verder op te zoeken en heb ik gesolliciteerd bij MVGM.

Jessica Cobran
Jessica Cobran
Verhuurmedewerker Nieuwbouw Zorgvastgoed

Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en woningen verhuren was een nieuwe ervaring.

Richard Pietersen
Richard Pietersen
Managing Director, afdeling Vastgoedtaxaties

Door mijn ervaring in de transactiemarkt en de daarbij behorende besluitvorming in consultancy- en taxatievraagstukken, is mijn interesse ontstaan om te solliciteren. De combinatie van de dagelijkse organisatorische en vastgoedgerelateerde vraagstukken heeft ertoe geleid dat ik iedere dag gemotiveerd mijn functie kan invullen!

Banen bij MVGM

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

MVGM wilt de beste vastgoedmanager zijn in Nederland en Europa. Dat realiseren wij door de talenten van onze medewerkers te benutten. Wij werken goed samen en signaleren en benutten ontwikkelkansen. Samen brengen wij de kernwaarden van MVGM in de praktijk: betrokken, resultaatgericht, innovatief en kwaliteit.

‘Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van MVGM’

MVGM