Werken bij MSD

MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Het bedrijf richt zich op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn, en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. Met vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen biedt zij innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ook is MSD een van de eerste bedrijven dat zich richt op biologische R&D voor diergezondheid.

Bij MSD Nederland werken ongeveer 5.600 medewerkers op vier verschillende locaties.

Staat jouw baan hier op de Spielwork website er niet tussen? Kijk dan op www.werkenbijmsd.nl voor meer openstaande vacatures.

  • Hoofdkantoor Human Health in Haarlem & Hoofdkantoor Animal Health in Boxmeer
  • Actief in 140 landen
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • 5.600 werknemers in Nederland
  • 70.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is een opleidingskostenregeling, waarbij je van MBO naar HBO kunt stromen op kosten van MSD. En ze bieden een uitgebreid E-Learning portfolio aan waarin je jouw opleiding en ontwikkeling zelf kan beheren. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling- en talentplanning door bijvoorbeeld via een zelf assessment jouw loopbaan vervolgstappen te onderzoeken.

Waarom werken bij MSD

Esther
Esther
HR Business Partner

Ik ben bij MSD begonnen met werken omdat ik graag bij een bedrijf wilde werken met een concreet product met een professionale HR organisatie. De impact die MSD maakt met zijn geneesmiddelen en vaccins is iets om trots om te zijn, en nu speel ik hier ook een rol in.

Tristan
Tristan
Manager Warehouse

MSD is een bedrijf dat echt een positieve bijdrage levert op het gebied van gezondheid. Dat ik hier op logistiek gebied mijn steentje kon gaan bijdragen in combinatie met leidinggeven was voor mij de ideale job.

Ella
Ella
Proces Optimalisatie Specialist

Werken bij een groot bedrijf dat zich bevindt in een internationale en technische omgeving met goede doorgroeimogelijkheden.

Lisanne
Lisanne
Proces Optimalisatie Specialist

Nadat ik was afgestudeerd kreeg ik van een kennis te horen wat het werk als Proces Optimalisatie Specialist inhield bij MSD. Dit sloot heel goed aan op wat ik wilde gaan doen na mijn studie. Na de rondleiding en sollicitatie was ik erg enthousiast over wat MSD doet en de functie.

Alle banen bij MSD

Wat is onze grootste uitdaging?

MSD ziet als missie om de kwaliteit van leven te verbeteren en waar mogelijk ziekten te genezen dan wel levens te verlengen door innovatieve geneesmiddelen, vaccins en diensten te ontwikkelen. Ook willen ze een bijdrage leveren aan goede en doelmatige zorg door samen te werken met partners en oplossingen te ontwikkelen die écht waarde toevoegen.

‘De kwaliteit van leven verbeteren en waar mogelijk ziekten genezen dan wel levens verlengen.’

MSD