Werken bij MSD

MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Het bedrijf richt zich op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn, en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. Met vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen biedt MSD innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ook is MSD een van de eerste bedrijven die zich richt op biologische R&D voor de gezondheid van dieren. MSD heeft meerdere locaties, namelijk: Boxmeer/De Bilt, Haarlem, Oss de Geer.

  • HQ Human Health in Haarlem & HQ Animal Health in Boxmeer
  • Actief in 140 landen
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • 5.600 werknemers in Nederland
  • 70.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is een opleidingskostenregeling, waarbij je van MBO naar HBO door kunt stromen op kosten van MSD. Ook heeft MSD een uitgebreid e-learningsportfolio aan, waarin je jouw opleiding en ontwikkeling zelf kan beheren. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling- en talentplanning door – bijvoorbeeld via een self-assessment – de vervolgstappen in jouw loopbaan te onderzoeken.

Waarom werken bij MSD

Jan
Jan
Associate Specialist MLDP

Bij mijn vorige baan kwam ik erachter dat ik graag meer ervaring op wilde doen binnen de farmaceutische industrie. Het MLDP traineeship was de uitgelezen kans om in relatief korte tijd verschillende functies te leren kennen. Ook het innovatieve karakter van MSD sprak mij erg aan. Omdat er ook nog de mogelijkheid was om een jaar in het buitenland te werken was de keuze snel gemaakt.

Sven
Sven
Associate Specialist MLDP

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Farmacie en het traineeship waar ik nu deel van uitmaak leek mij de perfecte kans om mijzelf te ontwikkelen binnen de farmacie, mijn leadership skills te verbeteren en om mijn (inter)nationale netwerk uit te breiden.

Tristan
Tristan
Manager Warehouse

MSD is een bedrijf dat echt een positieve bijdrage levert op het gebied van gezondheid. Dat ik hier op logistiek gebied mijn steentje kon gaan bijdragen in combinatie met leidinggeven was voor mij de ideale job.

Ella
Ella
Proces Optimalisatie Specialist

Werken bij een groot bedrijf dat zich bevindt in een internationale en technische omgeving met goede doorgroeimogelijkheden.

Lisanne
Lisanne
Proces Optimalisatie Specialist

Nadat ik was afgestudeerd kreeg ik van een kennis te horen wat het werk als Proces Optimalisatie Specialist inhield bij MSD. Dit sloot heel goed aan op wat ik wilde gaan doen na mijn studie. Na de rondleiding en sollicitatie was ik erg enthousiast over wat MSD doet en de functie.

Dominique
Dominique
Director Specialties

Ik ben voor MSD gaan werken omdat het een multinational is met veel aandacht voor ontwikkeling voor de medewerkers. Daarnaast ontwikkelt en levert MSD prachtige producten die een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid van de patiënten.

Banen bij MSD

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De missie van MSD is om de levenskwaliteit te verbeteren, en waar mogelijk ziekten te genezen en levens te verlengen door de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, vaccins en diensten. Ook wilt MSD een bijdrage leveren aan goede en doelmatige zorg door samen te werken met partners. Ten slotte wilt MSD oplossingen ontwikkelen die écht waarde toevoegen.

‘De kwaliteit van leven verbeteren en waar mogelijk ziekten genezen dan wel levens verlengen.’

MSD