Werken bij Medsen Apotheek

Medsen Apotheek is een zelfstandige apotheekketen in Nederland. In alle 48 vestigingen is er aandacht voor gezondheidszorg maar daarnaast gaat er speciaal aandacht uit naar de klantbehoeften. Door middel van automatisering en innovaties bieden ze de klant in hoge mate het gemak van vele diensten, service en controle over eigen data aan.

  • Hoofdkantoor in Breda
  • 88% / 12%
  • Gem. leeftijd 40 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Medsen Academy biedt een interne opleiding Operationeel Manager Apotheek aan. Met dit diploma kun je de verantwoordelijkheid krijgen om een apotheek operationeel aan te sturen. Naast interne opleidingen bieden ze medewerkers de gelegenheid zich verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen.

Waarom werken bij Medsen Apotheek

Atila Çakir
Atila Çakir
Farmakundige FlexPool

Het idee om in verschillende apotheken te werken en hier projecten en implementaties uit te voeren ter verbetering van werkprocessen sprak mij aan.

Banen bij Medsen Apotheek

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze uitdaging is om naast goede zorg op maat, ook de zorg te dragen voor de juiste service per patiënt. Door middel van innovaties hebben wij als apotheekketen oog voor de patiënt van nu. De patiënt van nu is mondig en verwacht een bepaald serviceniveau, ook in de apotheek. En waarom natuurlijk niet. Hoe zet je automatisering zo in dat we de patient net dat beetje meer
kunnen bieden, daar zit onze uitdaging.

‘Onze uitdaging is om naast goede zorg op maat, ook de zorg te dragen voor de juiste service per patiënt.’

Medsen Apotheek