Werken bij Medicijnman Apotheken

Medicijnman Apotheken is een Nederlandse keten van zelfstandige apotheken die zich richt op het verstrekken van geneesmiddelen en advies aan patiënten. De apotheken bieden een breed assortiment aan medicijnen, zowel op recept als zonder recept verkrijgbaar. Daarnaast biedt Medicijnman Apotheken diverse diensten aan, zoals medicatiebeoordelingen en herhaalservice. Het team van deskundige apothekers en assistenten staat klaar om patiënten te adviseren en te ondersteunen bij hun medicijngebruik. Medicijnman Apotheken streeft naar een persoonlijke benadering en goede service.

Wij geloven in samenhorigheid, mensgerichtheid en ondernemerschap. We werken met een bevlogen team van professionals aan een toegankelijke en persoonlijke zorg. Het is onze ambitie om de apotheek te zijn waar onze cliënten centraal staan en waar we graag net even dat extra stapje zetten.

Dhr. J. Woudstra
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 65% / 35%
  • Gem. leeftijd 33 jaar
  • 110 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen de organisatie

Er zijn meerdere mogelijkheden tot ontwikkeling in je eigen functie doormiddel van specialisaties en functieschalen. Hiervoor is de “Medicijnman Academy” opgericht. Doorgroeien en ontwikkelen is wat de organisatie als doel heeft gesteld, maar dit begint bij doorgroeien en ontwikkelen van de medewerkers.

Waarom werken bij Medicijnman Apotheken

Gwen Roest
Gwen Roest
Apotheker

De locatie van de apotheek in Amsterdam sprak mij erg aan, vanwege de diverse patiënten waarmee je te maken krijgt in de stad. Daarnaast is het fijn om samen te werken met meerdere collega-apothekers binnen Medicijnman Apotheken.

Aya el Omari
Aya el Omari
Medicijnman Apotheken

Tijdens mijn studie moest ik in het tweede en derde jaar stage lopen in een apotheek. Tijdens het zoeken op verschillende plekken, ben ik bij Medicijnman Ganzenhoef terechtgekomen. Daar heb ik mijn hele stageperiode doorlopen. Daarna ben ik ook aangenomen als apothekersassistent.

Banen bij Medicijnman Apotheken

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De missie van Medicijnman Apotheken is iedere dag met passie de kwaliteit van leven verbeteren van iedereen die hen nodig heeft door middel van expertise als mens en als professional.

‘Dicht bij de mens.’

Medicijnman Apotheken