Werken bij Abovo Maxlead

Maxlead is een strategisch, online marketingbureau dat bedrijven met een internationale focus helpt met het genereren van leads en sales. Het bureau is in 2002 opgericht en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels werken er tachtig collega's en maakt Maxlead onderdeel uit van Abovo Media uit Hoorn.

“ Je moet wél bij Abovo Maxlead komen werken als je leergierig bent en graag je kennis wilt delen. Je moet níet bij Abovo Maxlead komen werken als je liever mailt dan belt. ”

Erik Jan Reijenga
Erik Jan Reijenga
COO
  • Oegstgeest
  • Actief in 5 landen
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • 80 werknemers in Nederland
  • 85 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Zowel collega’s als klanten kunnen trainingen en opleidingen over online marketing volgen. Dit kan intern (via de Academy) of extern. Ook kun je trainingsprogramma’s volgen om je soft skills en consultancy skills te ontwikkelen, en je kunt meedoen aan het Talentmanagement Programma. Hierin staan je persoonlijke drijfveren centraal en krijg je feedback van collega’s en klanten. Ben je starter? Dan begin je als Junior Online Marketing Consultant. Via de Abovo Maxlead Academy specialiseer je je in een zelfgekozen vakgebied, bijvoorbeeld SEO, SEA of Display. Daarna kun je doorgroeien naar Medior en Senior Consultant, Account Strategist, Head of Knowledge en Team Manager.

Waarom werken bij Abovo Maxlead

Mike
Mike
Social Advertising Consultant

Ik was al bezig voor Maxlead als allround marketeer, maar ik miste de verdieping in disciplines die ik echt leuk vond. Social Media Advertising sprak mij het meest aan en ik wilde daar dagelijks mee bezig zijn. Bovendien spraken de cultuur van en de omgang binnen Maxlead mij enorm aan.

Charissa van Haalem
Charissa van Haalem
Online Marketing Consultant

Hiervoor was Allround Marketeer bij een webshop, deze functie was mij te breed en ik zocht naar een specialisatie. Toen ik las over de Maxlead Academy werd ik enthousiast en heb ik gesolliciteerd. Toen ben ik me bij Maxlead gaan specialiseren tot SEA Consultant.

Martine Krop
Martine Krop
Account Strategist

Na meer dan 15 jaar marketing en communicatie functies in het internationale bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar online marketing bij Maxlead. Ik ben graag bij klanten en ik krijg veel energie van samenwerken en groei realiseren.

Sterre van der Zalm
Sterre van der Zalm
Visual Designer

Na mijn stage als visual designer bij Maxlead kon ik gelukkig blijven. Door het brede scala aan klanten in verschillende branches, is het werk erg veelzijdig. Daarnaast vind ik het heel tof om verantwoordelijk te zijn voor de creatives en webdesigns van bekende (internationale) merken.

Saskia Koek
Saskia Koek
International Project Manager

Ik werkte bij een vertaalbureau en was daardoor altijd al bezig met internationale communicatie voor klanten. Bij Maxlead zag ik de kans mijn kennis uit te breiden naar internationale online marketing. Maxlead is bijvoorbeeld ook onderdeel van een netwerk bij partner agencies in het buitenland. Super interessant om de verschillen te zien met andere landen en andere lokale markten om van elkaar te leren.

Louis Plattner
Louis Plattner
Display Analytics Specialist

Hiervoor heb ik bij verschillende online publishers gewerkt. Ik wilde graag ervaring opdoen aan de inkoopkant bij een bekend onafhankelijk bureau en uiteindelijk koos ik voor Maxlead: een leuke club mensen waar het fijn mee samen werken is.

Fleur Steenbrink
Fleur Steenbrink
SEO Consultant

Ik ben hier begonnen als stagiair en later weer teruggekomen. Ik vind vooral de open bedrijfscultuur bij Maxlead heel fijn. Je doet veel leuke dingen met elkaar en er zit veel kennis in het bedrijf op het gebied van online marketing en SEO. Je kunt hier veel leren!

Banen bij Abovo Maxlead

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Maxlead moet als full service online marketingbureau snel inspelen op alle technologische ontwikkelingen. We moeten tijdig kennis en capaciteit leveren om samen met de klant aan succes te bouwen.

‘We moeten tijdig kennis en capaciteit leveren om samen met de klant succes te creëren.’

Abovo Maxlead