Werken bij Maxlead

Maxlead is een strategisch online marketing bureau dat bedrijven met een internationale focus helpt op het gebied van het generen van leads en sales. Het bureau is in 2002 opgericht en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels werken er in totaal 85 collega's in 5 landen.

“ Je moet wél bij Maxlead komen werken als je leergierig bent en graag je kennis wilt delen. Je moet níet bij Maxlead komen werken als je liever mailt dan belt. ”

Erik Jan Reijenga
Erik Jan Reijenga
CEO
  • Oegstgeest
  • Actief in 5 landen
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • 75 werknemers in Nederland
  • 85 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Collega's en klanten kunnen intern via de Maxlead Academy of extern trainingen en opleidingen op het gebied van online marketing volgen. Je kunt ook trainingsprogramma’s volgen om je soft en consultancy skills te ontwikkelen en meedoen aan het talent management programma. Hierin wordt uitgegaan van je persoonlijke drijfveren en kun je 360 graden feedback ontvangen van collega’s en klanten. Als starter begin je als junior online marketing Consultant in de Maxlead Academy en specialiseer je je in een eigen vakgebied (bijv. SEA, SEO of Display). Daarna kun je doorgroeien naar de rol van medior en senior Consultant, Account Strategist, Head of Knowledge of Team Manager.

Waarom werken bij Maxlead

Mike
Mike
Social Advertising Consultant

Voor Maxlead was ik bezig als All Round Marketeer. Alleen miste ik verdieping in bepaalde disciplines die ik echt leuk vond. Social Media Advertsing sprak mij het meest aan en wilde daar dagelijks mee bezig zijn. Vooral de cultuur en de omgang van en binnen Maxlead sprak mij enorm aan.

Charissa van Haalem
Charissa van Haalem
Online Marketing Consultant

Hiervoor was allround marketeer bij een webshop, deze functie was mij te breed en ik zocht naar een specialisatie. Toen ik las over de Maxlead Academy werd ik enthousiast en heb ik gesolliciteerd. Toen ben ik me bij Maxlead gaan specialiseren tot SEA consultant.

Martine Krop
Martine Krop
Account Strategist

Na meer dan 15 jaar marketing en communicatie functies in het internationale bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar online marketing bij Maxlead. Ik ben graag bij klanten en ik krijg veel energie van samenwerken en het realiseren van groei.

Marc Verkuijl
Marc Verkuijl
Online Marketing Consultant

Als beginnend marketeer is kennis een van de belangrijkste ontwikkelpunten. Toen ik voor het eerst met Maxlead en haar mensen in contact kwam, wist ik meteen dat ik hier wilde werken. Er is hier voor iedereen wel wat te leren en dat ook nog eens in zo'n fantastische omgeving.

Donny Mast
Donny Mast
SEO Consultant

Maxlead gaf me de kans om te specialiseren in SEO en me te ontwikkelen als consultant. Ook werken we voor mooie klanten en is de reistijd gunstig voor mij. Ik ben aan de Maxlead Academy gestart om mij te ontwikkelen op online marketing gebied.

Sterre van der Zalm
Sterre van der Zalm
Visual Designer

Na mijn stage als visual designer bij Maxlead kon ik gelukkig blijven. Door het brede scala aan klanten in verschillende branches is het werk erg veelzijdig. Daarnaast vind ik het heel tof om verantwoordelijk te zijn voor de creatives en webdesigns van bekende (internationale) merken.

Saskia Koek
Saskia Koek
International Project Manager

Ik werkte bij een vertaalbureau en was daardoor altijd al bezig met internationale communicatie voor klanten. Bij Maxlead zag ik de kans mijn kennis uit te breiden naar internationale online marketing. Maxlead is bijvoorbeeld ook onderdeel van een netwerk bij partner agencies in het buitenland. Super interessant om de verschillen te zien met andere landen en andere lokale markten om van elkaar te leren.

Maurice
Maurice
Online Marketing Consultant

Om meer kennis op te doen was ik op zoek naar een nieuwe job waar ik sneller en meer kon leren over alle elementen van online marketing. De verhalen over de manier van kennis delen binnen Maxlead, een gevarieerd takenpakket, de verhalen over collega's en uitjes, de locatie en de transparantie zorgden ervoor dat het rijtje 'nadelen' vele malen korter was dan het voordelenrijtje. Een maand en één dag later startte ik als Online Marketing Consultant bij Maxlead.

Adilio Soares Andrade
Adilio Soares Andrade
SEO Consultant

Hiervoor was ik werkzaam als online marketeer en hield ik mij al bezig met SEO, maar ik miste de uitdaging. Uiteindelijk ben ik heel bewust gaan zoeken naar een goed online marketing bureau en zo kwam ik uit bij Maxlead.

Louis Plattner
Louis Plattner
Display Analytics Specialist

Hiervoor heb ik bij verschillende online publishers gewerkt. Ik wilde graag ervaring opdoen aan de inkoopkant bij een bekend onafhankelijk bureau en mijn keuze is op Maxlead gevallen: een leuke club mensen waar het fijn mee samen werken is.

Barrie Höster
Barrie Höster
SEO Consultant

Hiervoor werkte ik remote bij een kleine startup in de SEO tooling. Mijn functie was daar meer gericht op sales en support. Uiteindelijk miste ik het directe contact met collega's en wilde ik me weer volledig richten op het ontwikkelen van mijn online marketing skills. Ik wilde de dynamiek van een klein bedrijf behouden, maar op het hoogste niveau SEO doen en voor mooie klanten werken. Hiervoor is Maxlead perfect!

Banen bij Maxlead

Wat is onze grootste uitdaging?

Maxlead moet zich als full service online marketing bureau snel aan kunnen passen aan de technologische ontwikkelingen. We moeten tijdig kennis en capaciteit leveren om samen met de klant aan succes te bouwen.

‘Samen met de klant bouwen aan succes!’

Maxlead