Werken bij Matrixian Group

De hoeveelheid beschikbare data neemt exponentieel toe en dus ook de mogelijkheden om deze op een creatieve wijze om te zetten naar betrouwbare inzichten en tools waarmee de wereld een beetje slimmer, duurzamer en veiliger kan worden gemaakt. Als Location Driven Data Company vindt Matrixian Group dat het mooiste wat er is!

Met een jong en gedreven team van professionals werken we dagelijks aan onze Customer-, Housing- en Location Intelligence oplossingen om dit te realiseren. Hiermee dragen wij bij aan het oplossen en voorkomen van (maatschappelijke) problemen en het realiseren van een toekomstbestendige leefomgeving.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in 3 landen
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  • 25 werknemers in Nederland
  • 28 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Matrixian Group is een jong, innovatief bedrijf waar medewerkers zich continu blijven ontwikkelen. Je krijgt daarom een persoonlijk trainingsplan en kunt daarvoor externe trainingen volgen. Op die manier stimuleren wij persoonlijke ambities en doorgroeimogelijkheden.

Waarom werken bij Matrixian Group

Stef Vernooij
Stef Vernooij
Business Developer

Ik besloot om bij Matrixian Group te werken aangezien het een snel groeiende start-up is waar je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het team heeft veel ambitie en er is veel gezelligheid.

Keshava Ragavendra
Keshava Ragavendra
Business Analyst

Ik wilde graag voor een start-up werken en ik kan me erg vinden in de visie van de CEO. Hij wil het grootste databedrijf in Nederland en later ook Europa worden. Daar wil ik onderdeel van zijn.

Tom Smeitink
Tom Smeitink
Data Scientist

Tijdens mijn studie heb ik veel plezier gehad aan het werken met data. Op de website van Matrixian Group kwam ik de traineeship Data Science tegen. Via deze traineeship zag ik de kans om me verder te verdiepen in data en gelijk de impact terug te kunnen zien in de business.

Chris Walraven
Chris Walraven
Manager Operations en Product Owner Address Intelligence.

In mijn gesprek met de oprichter werd al heel snel duidelijk dat Matrixian Group en ik heel complementair waren. Voor mij was de match van de scale-up omgeving met mijn ervaring perfect.

Peter Saalbrink
Peter Saalbrink
Python Data Engineer

Ik wilde nieuwe dingen leren op een plek waar ik het naar m'n zin zou hebben. Bij Matrixian Group kreeg ik de kans om mijn programmeerskills en businessvaardigheden te ontwikkelen. Werken met de nieuwste technologische innovaties bij een groeiend bedrijf waar ik kan meedenken over de ontwikkeling van dataproducten was precies waar ik naar zocht!

Vera van Laarhoven
Vera van Laarhoven
Marketing & Communications Executive

Los van dat ik datatechnologie onwijs interessant vind, sprak het mij aan dat Matrixian Group een jong en snelgroeiend bedrijf is. Hierdoor is er namelijk veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Het leek mij heel tof om daar onderdeel van te zijn!

Banen bij Matrixian Group

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Bij Matrixian Group lossen we vraagstukken op binnen het thema “Gebouwen en Leefomgeving” waar data en technologie het antwoord op zijn. Elke dag zetten wij ons in om de wereld een beetje slimmer, duurzamer en veiliger te maken. En dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen!

‘Wij zijn Matrixian Group. The Location Driven Data Company’

Matrixian Group