Werken bij Mathot Medische Speciaalzaken

Mathot Medische Speciaalzaken is sinds 1897 een merkonafhankelijke leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, continentie-en wondzorg. Ook leveren we diensten zoals het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Mathot onderscheidt zich door een actieve rol te spelen bij het samenbrengen van zorgprofessionals, zorgvragers, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen.

Bij ons gaat het niet om het financiële gewin op de korte termijn. Mathot is oprecht geïnteresseerd in de klant en stelt de belangen van de klant voorop, zelfs als dat geld kost. Wij hebben dan ook een verbindende rol tussen de zorgprofessional en de klant. Als jij je hierin kunt vinden, dan past Mathot als werkgever goed bij jou.

Antoine Hendrikx
Directeur
  • Haarlem
  • Actief in Nederland
  • 75% / 25%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • 150 werknemers op verschillende locaties in Nederland

Ontwikkelen binnen de organisatie

Mathot investeert in de ontwikkeling van iedere individuele medewerker. Want waar jij groeit, groeit het bedrijf. Jaarlijks heeft iedere medewerker een persoonlijk budget voor opleidingen, trainingen, curussen, etc. Daarnaast dienen specifieke medewerkers jaarlijks accreditatiepunten te behalen in het kader van permanente educatie.

Waarom werken bij Mathot Medische Speciaalzaken

Yolanda
Yolanda
Senior Klantenservice Medewerker

Hiervoor was ik werkzaam bij een bedrijf in orthopedische voorzieningen. Het spreekt me erg aan in de zorgverlenende sector te werken. Mathot levert wond- stoma en incontinentie materiaal, waardoor ik in de afgelopen 10 jaar veel kennis hierover heb opgedaan. De gesprekken aan de telefoon zijn erg interessant. Mijn functie houdt ook in dat ik de vraagbaak ben voor mijn collega's en zo de opgedane kennis in de praktijk kan brengen.

Liza de Bruijn
Liza de Bruijn
Manager Marketing, People & Culture

Mathot is een bedrijf dat midden in de zorg staat en daardoor heel goed weet aan te sluiten bij de behoefte van de klant. Een bedrijf dat echt verbinding maakt met de klant en dat spreekt mij erg aan. Daarnaast is het kantoor mooi gelegen in Haarlem!

Frank van Leuven
Frank van Leuven
Manager Logistiek

Ik ben bij Mathot binnengekomen als interimmanager om de magazijnverhuizing en automatisering te implementeren. Na twee jaar heb ik op verzoek van de toenmalige eigenaren de overstap gemaakt van interimmanager naar werknemer.

Jermain Sikkink
Jermain Sikkink
Operationeel Inkoper

Ik hoorde van meerdere mensen hoe leuk en positief dit bedrijf is. Nu dat zelf te hebben meegemaakt kan ik dat ook zeker beamen. Een bedrijf waar de klant op nummer 1 staat, maar waar ook zeker goed voor de werknemers wordt gezorgd. Bij het tonen van inzet wordt dat ook vaak beloond met kansen. Zo is mijn ervaring met Mathot.

Peter van der Sluys
Peter van der Sluys
Projectmanager

Ik ken Mathot al jaren, aangezien Mathot in mijn vorige banen een klant van mij was. Toen er vanuit Mathot in 2011 de vraag kwam om bij hun te komen werken twijfelde ik geen moment. Het is een bedrijf waar iedereen zich inzet voor onze klant en waar een gezellige en betrokken sfeer heerst.

Marinka Visser-Tessleaar
Marinka Visser-Tessleaar
Medewerker Marketing en Sales

Na veertien jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een vriendin van mij vertelde positieve verhalen over Mathot en dat ze nog een collega zochten. Dus toen heb ik gesolliciteerd.

Martin Buser
Martin Buser
Compliance & HR officer, afdeling HR

Bij Mathot is veel saamhorigheid en zorgzaamheid voor elkaar te voelen. Dit komt omdat het van origine een familiebedrijf is, waarvan ik de familie sinds 1974 ken. In mijn studententijd ben ik hier met vakantiewerk begonnen. Dertig jaar geleden ben ik vanuit een andere baan vast bij Mathot komen werken. In diverse functies, van administratief medewerker, leidinggevende klantenservice, leidinggevende logistiek, manager HR tot mijn huidige functie.

Kim Warmerdam-Natenstedt
Kim Warmerdam-Natenstedt
Medewerker Marketing en Sales

Ik wilde graag een nieuwe uitdaging en kwam via via op de vacature van Mathot. Die was op mijn lijf geschreven en vanaf dag 1 voelde werken bij Mathot als thuiskomen.

Romy Loers
Romy Loers
Coördinator Therapeutisch Elastische Kousen (TEK)

Hiervoor was ik werkzaam als leidinggevende bij een groot retailbedrijf. Na daar acht jaar gewerkt te hebben, hoorde ik via familie dat er bij Mathot een nieuwe functie kwam, vestigingsmanager. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Nu na ruim elf jaar ga ik nog steeds met veel plezier naar m'n werk. Iedere dag streef ik samen met mijn collega's naar het beste resultaat, een goed product voor onze klanten.

Laura Dijkzeul
Laura Dijkzeul
Financieel Manager

Na het afronden van mijn afstudeerstage ben ik gestart als Financieel Administratief Medewerker bij Mathot. Ik voelde mij vanaf dag 1 thuis bij Mathot. Binnen Mathot is een informele sfeer aanwezig, die goed bij mij past. Daarnaast kun je binnen de organisatie doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen door het volgen van studies.

Michelle Konczol
Michelle Konczol
Financieel Data Driven Medewerker

Bij het zien van de openstaande vacature dat Mathot een informele organisatie is die jou wilt helpen ontwikkelen, sprak mij dit erg aan. Ik heb mij kunnen ontwikkelen en heb dankzij Mathot meerdere studies en cursussen kunnen volgen. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en mij ontwikkeld als persoon, ook heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien tot Senior en mij meer te richten op IT.

Jack Magulu
Jack Magulu
Logistiek Medewerker

Ik werk sinds mei 2016 bij Mathot en heb mij altijd welkom gevoeld binnen dit team. Dat is natuurlijk nu nog steeds zo. Ik heb hele positieve collega’s, die elkaar graag helpen om de klus te klaren. Naast inpakwerkzaamheden, assisteer ik bij inkomende goederen en zorg dat de binnengekomen artikelen netjes en op de juiste plaats weer in het magazijn terecht komen voor de volgende orders. Tenslotte ben ik ook betrokken bij bepaalde maatwerkbestellingen voor sommige klanten. Ik voel mij heel erg welkom bij Mathot omdat mijn collega's mij respecteren. Ik kan mij goed uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Banen bij Mathot Medische Speciaalzaken

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het bieden van een passende zorgoplossing die de situatie van de klant zorgelozer laat verlopen en de onafhankelijkheid vergroot.

‘Wij werken volgens drie belangrijke waarden die onze kracht omschrijven: toegewijd, zorggericht en verbindend.’

Mathot Medische Speciaalzaken