Werken bij Material Handling Systems (MHS)

Material Handling Systems (MHS) levert wereldwijd material handling oplossingen voor klanten in de pakket- en koeriersindustrie, logistieke dienstverlening en opslag en distributie. MHS ontwerpt, bouwt, levert en onderhoudt innovatieve geautomatiseerde transport- en sorteeroplossingen.

 

  • Hoofdkantoor in Houten
  • Actief in 15 landen
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • 15% / 85%
  • 300 medewerkers in Nederland
  • 1400 medewerkers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij MHS staat ontwikkeling hoog op de agenda. Niet alleen de ontwikkeling van onze producten en organisatie, maar ook van onze medewerkers. Groeien doe je door samen aan uitdagende projecten te werken en cursussen/interne trainingen te volgen. MHS is eenplatte organisatie met veel ruimte voor zowel persoonlijke ontwikkeling in je eigen functie als doorgroeimogelijkheden.

Waarom werken bij Material Handling Systems (MHS)

Rolf
Rolf
Lead Electrical Engineer

Na mijn verhuizing heb ik bij verschillende bedrijven gesolliciteerd. Dit bedrijf sprak me echt aan, omdat het veel toekomstperspectief biedt.

Banen bij Material Handling Systems (MHS)

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De vraag naar onze systemen en services is groot. Onze belangrijkste uitdaging is om op alle fronten tegelijk te groeien en elke keer weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. MHS wil wereldwijd de meest vertrouwde en betrouwbare partner zijn binnen de intralogistiek.

‘Groeien op alle fronten en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.’

Material Handling Systems (MHS)