Werken bij Magnus

Magnus is een consultancybureau dat in 1990 is opgericht. Magnus werkt voor toonaangevende middelgrote tot grote bedrijven, nationaal en internationaal. Er werken ongeveer 150 consultants, die zijn verdeeld over vier disciplines met elk een eigen kleur.

Magnus Digital staat voor onafhankelijk advies en projectmanagement als het gaat om Energie, Retail & Consumer Goods. Magnus Green ontwikkelt innovatieve digital-oplossingen met onder meer Mendix en open source software. Magnus Blue staat voor advies en implementatie van SAP-oplossingen. Magnus Orange is gespecialiseerd in het hosten en beheren van IT-systemen.

De vacatures op deze pagina staan altijd open; Magnus zoekt continu nieuw talent. Alle overige vacatures en meer informatie vind je op https://www.werkenbijmagnus.nl.

  • Hoofdkantoor in Naarden
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • 170 werknemers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Je hebt een algemeen trainingsprogramma met alle harde en zachte consultancyvaardigheden, dat bestaat uit interne en externe trainingen. Ook zijn er mentors en HR-verantwoordelijken beschikbaar. Verder kun je gebruikmaken van externe coaching en training buiten het standaard programma om, mocht je dit nodig hebben.

Waarom werken bij Magnus

Milan
Milan
Managing Consultant

Na mijn studie wilde ik graag bij een bedrijf werken waar ik IT en consultancy kon combineren. Daarnaast vind ik een open en familiale sfeer belangrijk. Magnus bleek de perfecte match.

Han
Han
Managing Consultant

Ik wilde graag consultant worden, maar ook technisch bezig zijn. Een recruiter bracht me in contact met Magnus, omdat ik geïnteresseerd was (en ben) in data science en business intelligence. Dit klikte eigenlijk meteen goed en voordat ik het wist had ik mijn contract ondertekend.

Corine
Corine
Senior Consultant

Hiervoor was ik werkzaam bij een corporate en op zoek naar een kleinere, persoonlijkere organisatie. Totdat ik werd gebeld door een van de partners van Magnus die me had gevonden op LinkedIn. Ik was direct enthousiast. Ik heb hier veel verantwoordelijkheid en kan echt verschil maken voor onze klanten.

Banen bij Magnus

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Magnus wil altijd innoveren en voorop blijven lopen, zodat ze altijd relevante kennis, ervaringen en skills kunnen bieden aan opdrachtgevers. Doordat ze schouder aan schouder werken met zowel opdrachtgevers als medewerkers, hebben opdrachtgevers daar echt iets aan. Daarnaast wil Magnus haar ervaringen en oplossingen niet alleen in Nederland toepassen, maar ook internationaal. Ze zijn namelijk lid van Nextcontinent: een wereldwijd netwerk van consultancybureaus waar zo'n 4.500 professionals werken.

‘Altijd relevante kennis, ervaringen en skills kunnen bieden aan opdrachtgevers.’

Magnus