Werken bij Londen & Van Holland

Londen & Van Holland is het grootste zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor in Amsterdam. Opgericht in 1994, gevestigd te IJburg werken dagelijks meer dan honderd collega’s samen om cliënten zo goed mogelijk te bedienen. Londen & Van Holland werkt vanuit één vestiging zodat multidisciplinaire vraagstukken snel opgelost kunnen worden. En dat werkt. Inmiddels bedient het kantoor cliënten over de regio groot Amsterdam, Nederland en zelfs over de gehele wereld.

Het is de missie van het kantoor om voorop te lopen door het zoveel mogelijk toepassen van innovatieve oplossingen, zoals data-analyse en een trusted partner te zijn voor haar cliënten. Dit doen wij door datagedreven te werken met focus op het heden en adviserend naar toekomst. Hierdoor zijn wij niet op zoek naar ‘gewone’ accountants en fiscalisten. Wij zoeken collega’s die, naast dat zij specialist zijn in hun vakgebied, kunnen uitgroeien tot trusted advisor van onze cliënten en daarnaast in een familiaire cultuur willen samenwerken.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Ruim 100 medewerkers
  • Internationaal actief

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Londen & Van Holland is er veel ruimte om door te groeien en om nieuwe aspecten van het vakgebied te verkennen. Er zijn genoeg kansen, maar je moet ze wel pakken. Londen & Van Holland kijkt naar wat je kunt en helpt je daar graag bij door learning on the job, coaching en uitgebreide leeromgeving aan te bieden. Je kunt gerust voor de tweede keer dezelfde vraag stellen, bij een vennoot aankloppen of extra coaching vragen als je hier behoefte aan hebt. Naast vakinhoudelijke ontwikkeling vindt Londen & Van Holland het belangrijk dat alle collega’s zich gehoord en gezien voelen.

Waarom werken bij Londen & Van Holland

Kaj Warmerdam
Kaj Warmerdam
Gevorderd assistent-accountant

De reden dat ik bij Londen & Van Holland ben gaan werken is omdat ik tijdens mijn eerste gesprek gelijk een goed gevoel had. Daarnaast is het een multicultureel kantoor en werkt iedereen goed met elkaar samen.

Tamar de Windt
Tamar de Windt
Beginnend assistent-accountant

In eerste instantie heb ik gekozen voor Londen & Van Holland vanwege de sfeer. Ik merkte in mijn eerste weken dat de begeleiding goed en duidelijk was, en dat maakt het een leuke uitdaging.

Jack Visser
Jack Visser
Senior aangiftemanager

Londen & Van Holland benaderde mij met de vraag of ik bij hen wilde werken. Na goede gesprekken over de inhoud van de werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en de sfeer van het bedrijf was de keuze niet zo moeilijk. Mijn volgende stap in mijn carrière is hier.

Nadine Timmer
Nadine Timmer
Auditmanager

Londen & Van Holland biedt veel flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor zowel de medewerkers als haar klanten. Tevens is Londen & Van Holland zeer innovatief, waardoor de kwaliteit van de werkzaamheden verbetert en werk efficiënter uitgevoerd kan worden.

Alex Masmeijer
Alex Masmeijer
Auditmanager

Bij aanvang van mijn accountancycarrière kon ik kiezen tussen één van de Big Four en Londen & Van Holland. Ik heb gekozen voor Londen & Van Holland, omdat ik mezelf bij een iets kleiner kantoor breder kon ontwikkelen en sneller het gehele controleproces zou meemaken. Bij Londen & Van Holland kreeg ik ook niet het gevoel dat ik een nummer ben.

Melissa Baijens
Melissa Baijens
Junior belastingadviseur / Assistent aangiftemedewerker

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Londen & Van Holland. Toen ben ik erachter gekomen dat dit kantoor heel goed bij mij past: ik wilde namelijk altijd al graag werken bij een kantoor waar ik mezelf op fiscaal en persoonlijk vlak goed kon ontwikkelen in een platte organisatie. Na mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om voor Londen & Van Holland te gaan werken en dit doe ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier!

Davey Gijsbertsen
Davey Gijsbertsen
Relatiebeheerder / teamleider

Voor de AA-opleiding moest ik controle-ervaring op doen. Bij Londen & Van Holland kon ik dit combineren met de samenstelwerkzaamheden. Vooral de ambitie van de vennoten om meer gebruik te maken van innovatieve IT-oplossingen, sprak mij aan.

Joël Groenberg
Joël Groenberg
Beginnend assistent-accountant

Hiervoor was ik werkzaam bij een kleiner accountantskantoor en ik kreeg de mogelijkheid om bij een groter accountantskantoor aan de slag te gaan. Via een headhunter kwam ik in contact met Londen & Van Holland. Na een bakje koffie met de vennoot en manager was ik meteen enthousiast om mijn carrière hier voort te zetten.

Coen van Dongen
Coen van Dongen
Controleleider

Ik ben bij Londen & Van Holland komen werken omdat ik het belangrijk vind om bij een kantoor te werken waar de lijnen onderling kort zijn én er aandacht is voor jou als persoon. Daarbij beviel de eerste kennismaking mij goed. Hieruit bleek dat er bij Londen & Van Holland een informele, professionele en ambitieuze sfeer hangt.

Banen bij Londen & Van Holland

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het op zo effectief mogelijke wijze bedienen van onze cliënten in een snel veranderende omgeving zonder de diverse stakeholders uit het oog te verliezen. Dit doen we door te focussen op samenwerken, de nieuwste datatechnieken en continu te investeren in onze mensen.

‘Onze mensen zijn onze assets.’

Londen & Van Holland