Werken bij Logicx

Logicx is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiliteitshulpverlening en voertuigtransportdiensten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder pechhulp, berging van voertuigen, vervangend vervoer en autotransport. Logicx werkt samen met verschillende partners in de mobiliteitssector en heeft zich toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft een moderne vloot van voertuigen en gebruikt innovatieve oplossingen om klanten snel en efficiënt te kunnen helpen.

Je moet niet bij Logicx gaan werken als je waarde hecht aan een 9-tot-5-baan en weinig ruimte daarbuiten hebt. Je moet wel bij Logicx gaan werken als je het leuk vindt om te werken in een 24/7 bedrijf en voldoening krijgt uit het op weg helpen van mensen.

René in 't Veld
Regiomanager West
  • Hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Actief in 15 landen
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • Casual dresscode

Geen vacatures bij Logicx

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Op dit moment is de grootste uitdaging in ons bedrijf om voldoende medewerkers te werven waarmee wij het werkaanbod aankunnen en onze leden en klanten van de vereiste kwaliteit kunnen blijven voorzien. Het thema duurzaamheid is een tweede uitdaging waarmee we aan de slag gaan.

‘Samen zorgen we ervoor dat Nederland altijd mobiel blijft, in eigen land en ver daarbuiten.’

Logicx