Werken bij Leeway

Leeway is in januari 2017 van start gegaan als een ondernemend Amsterdams advocatenkantoor. De focus ligt op intellectueel eigendom, media & entertainment, technologie en alle aangrenzende commerciële kwesties en contracten.

Je moet níet bij Leeway gaan werken als je een solist bent. Je moet wél bij Leeway komen werken als je houdt van werken in teamverband, intern en extern en oplossingsgericht bent.

Marga Verwoert
Marga Verwoert
Partner | Advocaat
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 33 jaar
  • Actief in Nederland

Ontwikkelen binnen de organisatie

Leeway organiseert regelmatig trainingen voor alle medewerkers, gericht op wat de organisatie op dat moment nodig heeft. Deze zijn bedoeld om de professionele en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en kunnen variëren van productiviteitstrainingen tot trainingen gericht op het welzijn van de medewerkers.

Waarom werken bij Leeway

Lotte Rutgers
Lotte Rutgers
Advocaat

Via via hoorde ik over de oprichting van nieuw advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectueel eigendom, media & entertainment, technologie en alle aangrenzende commerciële kwesties en contracten. Daar wilde ik deel vanuit maken! Meteen na het eerste kopje koffie kwam ik er achter dat ik met mijn no-nonsense instelling goed in de Leeway cultuur pas en de rest is geschiedenis.

Michiel Haegens
Michiel Haegens
Partner - Merkenjurist

Ik werkte al een paar jaar samen met Leeway in merkenzaken en toen de mogelijkheid zich voordeed om onder één dak te gaan samenwerken, was de keuze snel gemaakt.

Annum Ahmad
Annum Ahmad
Merkenjurist in opleiding

Ik heb samen met Michiel Haegens de overstap gemaakt naar Leeway. Ik ben sinds kort werkzaam bij dit kantoor, maar het voelt alsof ik hier al jaren werk. Ik voel me helemaal op mijn plek en opgenomen in het Leeway team. Bovendien kreeg ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en de opleiding tot merkengemachtigde te volgen.

Marga Verwoert
Marga Verwoert
Partner | Advocaat

Remco, Michiel en ik hebben onze praktijken in 2017 samengevoegd en zijn Leeway gestart. Doel is om onze cliënten volledig te ontzorgen in de volledige breedte van het IE recht. Met een energieke club mensen die over een flinke dosis humor beschikken.

Nini Blom
Nini Blom
Advocaat

Hiervoor was ik werkzaam bij een Nederlandse vestiging van een Amerikaans advocatenkantoor. Ik wilde graag switchen naar een nichekantoor met een sterke focus op het intellectueel eigendomsrecht. Leeway bedient interessante cliënten en er heerst een hele leuke sfeer.

Max van Oostrum
Max van Oostrum
Advocaat

Leeway is voor mij de perfecte combinatie tussen een hecht, laagdrempelig team enerzijds en inhoudelijk werk op het hoogste niveau anderzijds. Ik ben bij Leeway begonnen als juridisch medewerker en van daaruit doorgegroeid naar de rol van advocaat.

Geen vacatures bij Leeway

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

"It's all about timing". In een advocatenkantoor spelen deadlines een grote rol. De kunst is om deze deadlines te beheersen door effectieve communicatie en samenwerking als team, zodat deadlines en kwalitatief goede dienstverlening geen stressfactoren worden.

‘De kunst is om de deadlines te beheersen door effectieve communicatie.’

Leeway