Werken bij Leeway

Leeway is in januari 2017 van start gegaan als een ondernemend Amsterdams advocatenkantoor. De focus ligt op intellectueel eigendom, media & entertainment, technologie en alle aangrenzende commerciële kwesties en contracten.

“ Je moet níet bij Leeway gaan werken als je een solist bent. Je moet wél bij Leeway komen werken als je houdt van werken in teamverband, intern en extern en oplossingsgericht bent. ”

Marga Verwoert
Marga Verwoert
Partner | Advocaat
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 33 jaar
  • Actief in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Leeway organiseert regelmatig trainingen voor alle medewerkers, gericht op wat de organisatie op dat moment nodig heeft. Deze zijn bedoeld om de professionele en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en kunnen variëren van productiviteitstrainingen tot trainingen gericht op het welzijn van de medewerkers.

Waarom werken bij Leeway

Marga Verwoert
Marga Verwoert
Partner | Advocaat

Remco, Michiel en ik hebben onze praktijken in 2017 samengevoegd en zijn Leeway gestart. Doel is om onze cliënten volledig te ontzorgen in de volledige breedte van het IE recht. Met een energieke club mensen die over een flinke dosis humor beschikken.

Remco van Leeuwen
Remco van Leeuwen
Partner | Advocaat

Na ruim 20 jaar bij een groot Nederlands advocatenkantoor gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met Michiel Odink en Marga Verwoert hebben wij Leeway opgezet: een in Amsterdam gevestigd advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom en alle aangrenzende commerciële kwesties en contracten.

Nini Blom
Nini Blom
Advocaat

Hiervoor was ik werkzaam bij een Nederlandse vestiging van een Amerikaans advocatenkantoor. Ik wilde graag switchen naar een nichekantoor met een sterke focus op het intellectueel eigendomsrecht. Leeway bedient interessante cliënten en er heerst een hele leuke sfeer.

Lotte Rutgers
Lotte Rutgers
Advocaat

Hiervoor was ik werkzaam bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in gaming en kansspelen. Daar ontdekte ik dat mijn interesse toch meer bij het IE-recht ligt. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar Leeway waar ik mijn interesse in het beschermen van uitgewerkte originele ideeën en creaties kwijt kan.

Marieke Boerkamp
Marieke Boerkamp
Office Manager / Juridisch Secretaresse

Omdat het een bedrijf is waar men het belang van fijne collega's inziet. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid op z'n tijd.

Cato Noordermeer
Cato Noordermeer
Paralegal

Ik zocht een leuke bijbaan naast mijn studie. Via een vriendin van mij kwam ik bij Leeway terecht. Ik voelde me meteen op m'n gemak en deze baan sluit mooi aan bij mijn studie.

Roel Dolk
Roel Dolk
Advocaat

Bij mijn vorige werkgever werkte ik met Remco van Leeuwen. Op een dag vroeg hij of ik met hem mee wilde gaan naar een nieuwe uitdaging genaamd Leeway. The rest is history.

Banen bij Leeway

Wat is onze grootste uitdaging?

"It's all about timing". In een advocatenkantoor spelen deadlines een grote rol. De kunst is om deze deadlines te beheersen door effectieve communicatie en samenwerking als team, zodat deadlines en kwalitatief goede dienstverlening geen stressfactoren worden.

‘De kunst is om de deadlines te beheersen door effectieve communicatie.’

Leeway