Werken bij LAVG

LAVG is een moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie met haar oorsprong in het noorden van het land. Een open cultuur, goed contact tussen collega's en een ontwikkelgerichte werkomgeving zijn kenmerkend voor de organisatie. Ook begrijpen ze dat de klant altijd koning is. Op een ontzorgende manier incasseren met behoud van de klant: dát is de belofte van LAVG.

“ Je moet wél bij LAVG komen werken als je houdt van een werkomgeving waar goed contact hebt met alle collega's; óók de CEO. We spelen direct in op de wensen van de klant. Als medewerker denk je graag mee. ”

Tjitske Drijfhout
Tjitske Drijfhout
HR Manager
  • Groningen
  • Actief in Nederland
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 36 jaar
  • 320 werknemers
  • Casual
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De aanpak van LAVG is ontwikkelgericht: fouten zijn om van te leren. LAVG denkt graag in mogelijkheden en kansen. Daarnaast hecht de organisatie veel waarde aan zowel persoonlijke- als professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Bij indiensttreding start de werknemer met een training van maximaal een maand.

Waarom werken bij LAVG

Leonie
Leonie
Executiemedewerker

Zelf heb ik altijd al een grote interesse voor de gerechtsdeurwaardersbranche gehad. De website van LAVG sprak mij erg aan en door alle positieve verhalen over dit bedrijf ben ik enthousiast geworden.

Robert
Robert
Teamleider klanten contact center (KCC)

Vijf jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en via via kwam ik op gesprek bij LAVG. Door de informele sfeer en de noordelijke mentaliteit werd ik direct enthousiast. Door hard werken en initiatief te tonen zijn er verschillende kansen aangeboden om mezelf te blijven ontwikkelen.

Geen vacatures bij LAVG

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Snel blijven schakelen in een veranderende markt. Niet alleen als het gaat om wensen van opdrachtgevers, maar ook wat betreft regelgeving. We investeren in onze klanten en hechten waarde aan goede contacten, zoals opdrachtgevers, debiteuren en werknemers.

‘Snel blijven schakelen in een veranderende markt.’

LAVG