Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers (bijvoorbeeld Heineken, Eneco, Shell en PepsiCo) en versterkt op deze manier organisaties. Laudame is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor zowel tijdelijke als vaste functies. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en aannameproces, realiseert Laudame de perfecte match tussen de ambities van financials en uitdagingen bij opdrachtgevers. De professionals staan daarbij centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. Onze belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in onze financials.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door een sterk teamgevoel, verbeteringsgerichtheid en gedrevenheid. Collega's bij Laudame zijn gericht op ontwikkeling en er wordt op een warme manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er veel ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ontspanning: denk aan onze kantoorkroeg inclusief pubquizzen, barbecues, sportactiviteiten en de jaarlijkse skivakantie met het hele team.

www.laudame.nl

  • Hoofdkantoor in Rotterdam
  • Actief in Nederland
  • 30% / 70%
  • 90 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen de organisatie

Naast de ontwikkeling die de financials doormaken door de opdrachten, investeren zij met de Laudame Academy in de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van hun mensen. Dat zie je terug in de opleidingen die Laudamers volgen, het trainingshuis en de interne trainingen. Maar ook in de workshops, intervisiegroepen, vaste coaching en begeleiding door een consultant en de actuele thema’s die terugkomen tijdens colleges, vakinhoudelijke avonden en de jaarlijkse leerdag.

Waarom werken bij Laudame Financials

Henric Doeven
Henric Doeven
Business Consultant

Ik werkte bij Deloitte en was een relatie van Laudame. Toen Laudame mee ging doen aan een programma van Deloitte, kwam ik hier steeds vaker over de vloer. Na verloop van tijd vroeg de directeur of een baan bij Laudame niet iets voor mij was. Ik ben met hem in gesprek gegaan en overtuigd geraakt van de vele afwisseling in deze baan.

Maris Moerman
Maris Moerman
Interim Financial & Managing Consultant

Tijdens mijn carrière ontdekte ik dat ik graag eindverantwoordelijk wil zijn voor de finance van een organisatie. Bovendien wilde ik vanuit die rol graag een team coachen en servicen. Daarom heb ik voor Laudame gekozen: ze blijven mij steeds uitdagen met nieuwe, boeiende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers.

Iris Jansen
Iris Jansen
Interim Financial

Ik werd via LinkedIn benaderd door Michelle van Laudame. Daar ben ik op ingegaan en ik had een heel goed gevoel over ons gesprek. Ik was direct enthousiast over de ontwikkelingsmogelijkheden en de cultuur bij Laudame!

Michelle Helmer
Michelle Helmer
Recruiter op de afdeling Recruitment/Werving en Selectie

Mijn vlammetje ging maar matig aan bij het opstellen van jaarrekeningen, het bouwen van formules en het maken van dashboards. Na mijn minor HR-advies trok het recruitersvak mij enorm. Toen ik eenmaal op gesprek was geweest bij Laudame voelde het direct vertrouwd. Tijdens alle gesprekken gaven ze mij veel vrijheid om de rol zelf aan te vullen en die verantwoordelijkheid sprak mij meer dan aan!

Jan-Willem Oosterom
Jan-Willem Oosterom
Business Consultant

Via LinkedIn ontstond er contact met Laudame. Tijdens de gesprekken die daarop volgden, werd ik erg enthousiast over de professionaliteit van de organisatie. Ook het hoge kwaliteitslevel dat wordt nagestreefd bij de invulling van opdrachten sprak mij erg aan. Daarnaast heb ik ervaren dat de invulling van de rol veel ruimte biedt voor ondernemerschap. Dat sprak me erg aan!

Banen bij Laudame Financials

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om financials te vinden van een dusdanig niveau die passen bij ons DNA (verbeteringsgericht, intrinsiek gemotiveerd en verantwoordelijk). We zijn er namelijk van overtuigd dat de combinatie van deze kenmerken zorgt voor een excellente klant-/relatiebeleving waarbij wij als organisatie daadwerkelijk waarde kunnen toevoegen binnen andere bedrijven en kunnen acteren als adviseur. Onze uitdaging hierbij is tevens om onze financials te matchen aan opdrachten waarbij zij zelf steeds een beetje boven hun niveau werken, zodat continue ontwikkeling centraal staat.

‘Excellente klant-/ relatiebeleving bieden waarbij wij als organisatie daadwerkelijk waarde kunnen toevoegen binnen andere bedrijven en kunnen acteren als adviseur.’

Laudame Financials