Werken bij Kremer Techniek

Kremer is al meer dan 55 jaar een actief familiebedrijf, gespecialiseerd in techniek. Er werken 180 vaste medewerkers en de activiteiten zijn onderverdeeld in vijf divisies: Installatietechniek, ICT & Telecom, Industriële Automatisering, Duurzame Technieken en Service & Onderhoud. De missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van technische oplossingen. Ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij is hierbij een vast uitgangspunt. Meer informatie vind je op de website van Kremer.

  • 's-Heerenberg
  • Wij werken voor klanten wereldwijd
  • 9% / 91%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 180 medewerkers in NL

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is een groeipad binnen Kremer aanwezig. Als je passie hebt, dit laat zien en je jezelf wilt ontwikkelen, dan kijken we samen naar jouw wensen. We starten, afhankelijk van je functie, met een analyse om inzicht te krijgen in jouw ontwikkelingsmogelijkheden en wensen. Kwaliteit en het continu opleiden van werknemers zijn heel belangrijk voor ons.

Waarom werken bij Kremer Techniek

Erik
Erik
Business Unit Manager Homes & Energy (Installatietechniek)

Ik wilde puur bezig zijn met mijn eigen vak, Elektrotechniek. Verder wilde ik naast verantwoordelijkheden ook de benodigde bevoegdheden om de werkzaamheden goed te doen. Daarnaast wil ik graag cijfermatig bezig zijn en analyseren. Via een oud-collega kwam ik bij Kremer en na een aantal gesprekken met mijn huidige leidinggevende waren we er snel uit.

Mark
Mark
Adviseur/Engineer Duurzame Technieken

Hiervoor was ik werkzaam in dezelfde branche, maar meer aan de commerciële kant. Ik wilde mij meer ontwikkelen op technisch vlak. Bij Kremer zit ontzettend veel kennis in alle disciplines waardoor ik wist dat ik hier enorm veel kan leren!

Eddy
Eddy
Werkvoorbereider

Ik ben hier terecht gekomen via een ander installatiebedrijf om tijdelijk hier aan de slag te gaan. Maar ik voelde mij hier prettig en ben uiteindelijk gebleven. Inmiddels ben ik 36 jaar werkzaam voor Kremer.

Jeroen Lobeek
Jeroen Lobeek
Hoofd Engineering (Industriële Automatisering)

Na een aantal jaren als Software Engineer te hebben gewerkt kon ik bij Kremer de stap maken om als Senior Software Engineer aan de slag te gaan. Kremer bood, naast meer verantwoordelijkheden en groei, een afwisselend pakket van mooie Turnkey projecten. Projecten waarbij het gehele traject wordt doorlopen van Hardware, Software, Paneelbouw tot montage.

Banen bij Kremer Techniek

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij streven naar een optimale werkbeleving waarin onze medewerkers centraal staan. Wij hanteren het '5V model' (verantwoordelijkheid, vertrouwen, vrijheid, vitaliteit en veiligheid), waarmee we ondernemerschap stimuleren. Als bedrijf willen we ons onderscheiden door de hoge kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. Daarom is onze belangrijkste uitdaging om werknemers te blijven motiveren, zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Dit resulteert in een hoge mate van betrokkenheid en vakkennis, waardoor wij een duurzame partner kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. Zo nemen we hun zorgen uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun primaire diensten en producten.

‘Een hoge kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers waarborgen.’

Kremer Techniek