Werken bij KPN

Klanten gebruiken iedere dag - direct of indirect - het KPN-netwerk. Op veel meer manieren dan je waarschijnlijk in eerste instantie denkt. Met onze smartphone hebben we tegenwoordig de wereld op zak. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Voor ruim 5 miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

  • Hoofdkantoor Rotterdam
  • Actief in Nederland
  • 24% / 76%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • 13.530 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen KPN zijn er verschillende ontwikkelmogelijkheden. Werknemers kunnen vanuit hun functie doorgroeien naar een senior-functie, maar kunnen zich ook ontwikkelen in een andere richting die past bij hun ambitie. KPN heeft interne opleidingsmogelijkheden via de KPN Academy en een persoonlijk opleidingsbudget, zodat werknemers zich continu kunnen ontwikkelen.

Waarom werken bij KPN

Colea
Colea
Content Manager

Ik ben begonnen bij Hi waar het merk en waar zij voor stonden me erg aanspraken. Nadat Hi stopte, vond ik de leuke uitdaging om KPN te verjongen.

Laura Hermans
Laura Hermans
Proces-/Ketenmanager S&OP

KPN is een groot Nederlands bedrijf met focus op de klant en aandacht voor maatschappelijke bijdrage. Voor mij is het belangrijk om te blijven leren, uitgedaagd te worden, impact te kunnen maken en vrijheid te krijgen in mijn baan.

Shosha Boute
Shosha Boute
Young Talent

Ik wilde werken bij een bedrijf waar techniek een belangrijke rol speelt. Ik heb zelf een technische studie gedaan en vind dit interessant. Daarnaast is KPN een gezellig Nederlands bedrijf waar ik me meteen thuis voelde en biedt het traineeship je veel mogelijkheden.

Dennis Zuidema
Dennis Zuidema
Agile Manager

Ik wilde bij KPN werken omdat het een fantastisch innovatief Nederlands bedrijf is. De wil om écht waarde voor onze klanten te leveren en bij te dragen aan een betere toekomst spreken mij zeer aan. Bovendien kan je je bij KPN continu blijven ontwikkelen en met de laatste technologie werken.

Jeroen van Gemert
Jeroen van Gemert
DevOps Engineer

KPN is een groot bedrijf met veel klanten en disciplines. Hierdoor is het mogelijk binnen KPN veel verschillende werkzaamheden uit te voeren en te switchen naar andere teams. Ondertussen werk ik via verschillende overnames al 18 jaar bij KPN.

Ron Oostveen
Ron Oostveen
Ethical Hacker

Na jarenlang klantomgevingen te hebben beschermd, wilde ik naar de offensieve zijde; het daadwerkelijk vinden van kwetsbaarheden. Het vinden van zo'n kwetsbaarheid en het onverwachts verkrijgen van toegang tot systemen geeft nog elke keer een adrenalinekick.

Michael van den Nouweland
Michael van den Nouweland
Web Analist

KPN is een bedrijf waar ruimte is om zelf ideeën uit te werken en waar je veel kan leren. KPN heeft veel online bezoekers en te gekke tools waarmee je kan werken. De sfeer op de werkvloer is heel gezellig, en collega's zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Daarnaast hebben we tafelvoetbal, darts, tafeltennis en een spelcomputer om even te ontspannen.

Alexander Bolluijt
Alexander Bolluijt
Specialist Channel Communications

Ik ben begonnen bij Telfort en heb intern diverse stappen gemaakt. Aanvankelijk was het mijn wens in Amsterdam te gaan werken en was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mezelf in kon vinden.

Jurjen Posthumus
Jurjen Posthumus
Allround Monteur

Na het stoppen met studeren zocht ik een baan waar ik een interne opleiding kreeg en waar ik direct betaald werd. Maar ik vond het vooral belangrijk dat ik opleidingsbudget kreeg en ik door kon groeien binnen het bedrijf.

Banen bij KPN

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij willen voorop blijven lopen in duurzaamheid. Ondanks de groeiende hoeveelheid data die via onze netwerken wordt verstuurd, zijn wij in staat om het energieverbruik elk jaar te verminderen. Sinds 2015 opereert KPN 100% klimaatneutraal en gebruiken we alleen groene energie. We blijven onszelf doelen stellen om de invloed op onze leefomgeving nog kleiner te maken. Daarnaast investeren we in innovatie, omdat technologie begrijpelijk, eenvoudig en betrouwbaar moet zijn.

‘We willen voorop blijven lopen als het gaat om duurzaamheid.’

KPN