Werken bij KPN

Klanten gebruiken iedere dag - direct of indirect - het KPN-netwerk. Op veel meer manieren dan je waarschijnlijk in eerste instantie denkt. Met onze smartphone hebben we tegenwoordig de wereld op zak. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Voor ruim 5 miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

  • Hoofdkantoor Rotterdam
  • Actief in Nederland
  • 24% / 76%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • 13.530 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen KPN zijn er verschillende ontwikkelmogelijkheden. Werknemers kunnen vanuit hun functie doorgroeien naar een senior-functie, maar kunnen zich ook ontwikkelen in een andere richting die past bij hun ambitie. KPN heeft interne opleidingsmogelijkheden via de KPN Academy en een persoonlijk opleidingsbudget, zodat werknemers zich continu kunnen ontwikkelen.

Waarom werken bij KPN

Laura Hermans
Laura Hermans
Proces-/Ketenmanager S&OP

KPN is een groot Nederlands bedrijf met focus op de klant en aandacht voor maatschappelijke bijdrage. Voor mij is het belangrijk om te blijven leren, uitgedaagd te worden, impact te kunnen maken en vrijheid te krijgen in mijn baan.

Jeroen van Gemert
Jeroen van Gemert
DevOps Engineer

KPN is een groot bedrijf met veel klanten en disciplines. Hierdoor is het mogelijk binnen KPN veel verschillende werkzaamheden uit te voeren en te switchen naar andere teams. Ondertussen werk ik via verschillende overnames al 18 jaar bij KPN.

Ron Oostveen
Ron Oostveen
Ethical Hacker

Na jarenlang klantomgevingen te hebben beschermd, wilde ik naar de offensieve zijde; het daadwerkelijk vinden van kwetsbaarheden. Het vinden van zo'n kwetsbaarheid en het onverwachts verkrijgen van toegang tot systemen geeft nog elke keer een adrenalinekick.

Michael van den Nouweland
Michael van den Nouweland
Web Analist

KPN is een bedrijf waar ruimte is om zelf ideeën uit te werken en waar je veel kan leren. KPN heeft veel online bezoekers en te gekke tools waarmee je kan werken. De sfeer op de werkvloer is heel gezellig, en collega's zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Daarnaast hebben we tafelvoetbal, darts, tafeltennis en een spelcomputer om even te ontspannen.

Alex Faber
Alex Faber
Software Engineer bij Technology Solutions

Op het moment dat ik met de ingenieurs sprak met wie ik zou gaan werken, besefte ik dat ik hier wilde werken. Er was zoveel dat ik van hen kon leren!

Alexander Bolluijt
Alexander Bolluijt
Specialist Channel Communications

Ik ben begonnen bij Telfort en heb intern diverse stappen gemaakt. Aanvankelijk was het mijn wens in Amsterdam te gaan werken en was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mezelf in kon vinden.

Mattias Sluis
Mattias Sluis
Software Engineer at Techology Solutions.

Bij KPN krijg ik de kans om op schaal te werken en het werk dat we doen heeft impact op anderen. Van tevoren wist ik dat ik ging werken met geweldige en ambitieuze ingenieurs. De carrièremogelijkheden, de leuke omgeving en de leermogelijkheden maken het een plek om te groeien.

Jurjen Posthumus
Jurjen Posthumus
Allround Monteur

Na het stoppen met studeren zocht ik een baan waar ik een interne opleiding kreeg en waar ik direct betaald werd. Maar ik vond het vooral belangrijk dat ik opleidingsbudget kreeg en ik door kon groeien binnen het bedrijf.

Odette Wiggers
Odette Wiggers
Chapter coach bij Technology Solutions

Ik was op zoek naar een bedrijf waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het sollicitatieproces werd er veel ingegaan op wat ik wilde leren en waar ik het best zou passen. Daarnaast vond ik de maatschappelijke rol die KPN heeft erg interessant en ik wilde hier graag aan bijdragen.

Merijn Visser
Merijn Visser
KPN Security - Identity Operations 4

Opensource was altijd al mijn passie. Privacy & Security geeft hier een enorme verdieping aan. KPN Security biedt mij een mooie ruimte om binnen mijn vakgebied en interesses te groeien. Een groot bedrijf met tal van mogelijkheden!

Banen bij KPN

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij willen voorop blijven lopen in duurzaamheid. Ondanks de groeiende hoeveelheid data die via onze netwerken wordt verstuurd, zijn wij in staat om het energieverbruik elk jaar te verminderen. Sinds 2015 opereert KPN 100% klimaatneutraal en gebruiken we alleen groene energie. We blijven onszelf doelen stellen om de invloed op onze leefomgeving nog kleiner te maken. Daarnaast investeren we in innovatie, omdat technologie begrijpelijk, eenvoudig en betrouwbaar moet zijn.

‘We willen voorop blijven lopen als het gaat om duurzaamheid.’

KPN