Werken bij KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een internationaal netwerk van accountants- en advieskantoren van 162.000 medewerkers op 152 kantoren. Accountants van KPMG voeren beoordelings- en controlewerkzaamheden uit en geven een onafhankelijk oordeel over financiële zaken. Adviseurs van KPMG worden ingezet op verschillende terreinen zoals data-analyse, blockchain, robotica, cyberbeveiliging en auditdigitalisering.

  • Hoofdkantoor in Amstelveen
  • 152 kantoren
  • 34 % / 66 %
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 3.135 werknemers in Nederland
  • 162.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Hoe je doorgroeit binnen het bedrijf hangt af van je persoonlijk groei en je eigen ambities en wensen. Je stelt hiervoor, in nauwe samenwerking met je Development Manager, een persoonlijke plan op en bespreekt regelmatig de voortgang.

Waarom werken bij KPMG

Nathan Mansell
Nathan Mansell
Senior Consultant bij Digital Enablement

Bij KPMG kreeg ik de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken met gevarieerde technische invalshoeken. Daarbij merkte ik merkte al snel dat hier gedreven mensen werken waar ik veel van kan leren.

Ruben van den Ende
Ruben van den Ende
IT Consultant bij Digital Enablement

Ik heb voor KPMG gekozen om de nieuwe uitdaging die mij werd aangeboden als IT Consultant, daarnaast heeft de mogelijkheid voor doorontwikkeling en de afwisseling van projecten bijgedragen aan mijn keuze.

Amrita Basu
Amrita Basu
Consultant bij Digital Enablement

KPMG motiveert mij om ideeën te bedenken en uit te voeren samen met mijn vakkundige collega's. Ik krijg hier de vrijheid en flexibiliteit om taken en verantwoordelijkheden uit te voeren om mijn eigen manier. Ook krijg ik binnen KPMG de ruimte om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en te groeien als Software Specialist Consultant.

Akram Ahemed
Akram Ahemed
Consultant bij Digital Enablement

Ik ben bij KPMG gaan werken omdat ik graag bij verschillende klanten langskom. Daarnaast trok het type van de opdrachten mij, namelijk advies in combinatie met implementatie.

Banen bij KPMG

Wat is onze grootste uitdaging?

Het omzetten van technologieën in daadwerkelijke vooruitgang is volgens KPMG afhankelijk van menselijk inzicht. Ze ontwerpen leer- en ontwikkelingsprogramma’s door de toepassing van nieuwe technologieën (zoals virtual reality, persoonlijk onderwijs en online peer-to-peer) en flexibele, actuele, gecertificeerde trainingen en cursussen aan te bieden aan werknemers. De ambitie van KPMG is daarom om te blijven investeren in hun mensen.

‘Blijven investeren in mensen om zo te kunnen anticiperen op technologische veranderingen.’

KPMG