Werken bij Koninklijke van Twist

Het familiebedrijf Koninklijke van Twist is totaalspecialist op het gebied van energiesystemen, waaronder noodstroomaggregaten. De basis voor het huidige bedrijf werd gelegd in 1930, met het importeren van dieselmotoren voor divers gebruik. Koninklijke van Twist heeft  continuïteit, flexibiliteit, betrokkenheid, zekerheid en oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel staan.

“ Je moet wél bij Koninklijke van Twist komen werken als je van een afwisselende werkomgeving houdt. Je moet niét bij Koninklijke van Twist werken als je niet tegen verandering kunt. ”

Jeroen Eeuwijk
General Manager
  • Kantoor in Dordrecht
  • 108 werknemers
  • Actief in 2 landen
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • Thuiswerkadvies in lijn met COVID-maatregelen

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Koninklijke van Twist wordt er gebruik gemaakt van de Ontwikkelcyclus. De missie van KVT is beheersbaar groeien en de organisatie wilt uiteraard dat de medewerkers meegroeien.

Waarom werken bij Koninklijke van Twist

Björn Vrancken
Björn Vrancken
Manager Productie

Via mijn netwerk ben ik bij Koninklijke van Twist terecht gekomen. Het is een echt familie bedrijf waar men elkaar nog allemaal kent van voorheen en waar het ondernemerschap nog duidelijk waarneembaar is.

John de Jong
John de Jong
Werkplaats monteur

Ik kwam van school en zocht een baan met veel uitdagingen en afwisselingen om mezelf zo breed mogelijk te kunnen ontwikkelen, Koninklijke van Twist sloot hierbij perfect aan.

Marcel Ridderhof
Marcel Ridderhof
Installatiemonteur energie.

Als 18-jarige kreeg ik de kans bij Koninklijk van Twist om te doen waar mijn interesse ligt, en waar ik goed in ben: namelijk het zelf opbouwen van generatorsets.

Ingmar Luijten
Ingmar Luijten
Accountmanager

Via anderen kende ik al aardig wat mensen bij Koninklijke van Twist. Door mijn vorige werk kwam ik er al regelmatig over de vloer. Het bedrijf sprak mij aan en van het één kwam het ander.

Banen bij Koninklijke van Twist

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Koninklijke van Twist is de Energietransitie en het borgen van de daarbij horende kennis.

‘Beheersbaar groeien binnen de dynamische markt van energiesystemen’

Koninklijke van Twist