Werken bij Kindercentrum WereldKids

Kindercentrum WereldKids is een groeiende organisatie die al sinds 2004 met enthousiasme klaarstaat voor kinderen en hun ouders. Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s alleen op unieke locaties, in Amsterdam, Haarlem en Amstelveen. Deze locaties zijn uniek, omdat Kindercentrum WereldKids de kinderen op deze vestigingen kan inspireren, prikkelen en uitdagen. Kindercentrum WereldKids gelooft erin dat mensen die passie hebben voor hun werk de juiste medewerkers zijn: zij maken het verschil. Kindercentrum WereldKids gaat voor dit verschil; hun medewerkers zijn de kracht van de organisatie.

“ Ik zou niet bij WereldKids komen werken als je niet van chocolade houdt ;-). Je kunt wél voor WereldKids kiezen als je houdt van kinderen, gezelligheid en op zoek bent naar een fijne werkomgeving. ”

Sharon de Gier
Sharon de Gier
Recruiter
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 98% / 2%
  • 170 werknemers
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • Locaties in Amsterdam en Haarlem

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Kindercentrum WereldKids besteden ze veel aandacht aan ontwikkeling. Zo hebben ze een eigen WereldKids Academy met diverse cursussen en trainingen die medewerkers kunnen volgen. Daarnaast is het met de juiste motivatie mogelijk om door te groeien naar bijvoorbeeld Locatiemanager of Pedagogisch Coach.

Waarom werken bij Kindercentrum WereldKids

Milou Klasen
Milou Klasen
Medewerker Planning

Kindercentrum WereldKids is een organisatie die vernieuwend te werk gaat, waar een jong en energiek team werkt en waar medewerkers van alle lagen worden betrokken bij de besluitvorming. Daar werd ik erg enthousiast van toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.

Liz Bergman
Liz Bergman
HR Adviseur

Kindercentrum WereldKids ervaar ik als een warme organisatie waar je jezelf kunt zijn en gewaardeerd wordt. Er heerst een informele werksfeer waar hard werken hand in hand gaat met veel humor, gezelligheid en chocola! Dit zorgt ervoor dat ik al drie jaar met veel plezier naar mijn werk ga.

Arijana Hergic
Arijana Hergic
Personeelsplanner en leidinggevende invalpoule

WereldKids is een warme organisatie waarbij het kind centraal gaat. Het meest belangrijk is dat het kind blij, tevreden en voldaan naar huis gaat. Het personeel is geen nummertje en kan altijd bij de leidinggevende en directie terecht. Bovendien is WereldKids een organisatie die je kwaliteiten ziet en je dan kans geeft om door te groeien. Voor mij voelt werken bij Wereldkids elke dag weer als thuis komen.

Saskia van Engelenburg
Saskia van Engelenburg
Coördinator Peuterschool

Twaalf jaar geleden solliciteerde ik bij WereldKids en ook bij een andere kinderopvang. Bij beide organisaties werd ik aangenomen. Ik heb destijds voor WereldKids gekozen omdat ik vond dat er een fijne, huiselijke sfeer heerste. Ik ben nog steeds heel blij dat ik toen die keuze heb gemaakt want ik werk er met ontzettend veel plezier. Het is een fijne, warme organisatie.

Sanne den Haak
Sanne den Haak
Junior Locatiemanager

Elke dag Amsterdam ontdekken is het concept van de BSO locatie waar ik op solliciteerde. Hoe leuk is het om elke dag een stukje Amsterdam op verschillende manieren te kunnen ontdekken met de kinderen en je leuke collega's! Bij Kindercentrum WereldKids kom je echt in een warm bad terecht! Het is een fijne organisatie waar je geen nummertje bent en waar je ruimte krijgt om door te groeien.

Banen bij Kindercentrum WereldKids

Wat is onze grootste uitdaging?

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind, juist als het gaat om opvang. Dat begrijpt Kindercentrum WereldKids heel goed; daarom streven zij er elke dag naar om kinderen het beste te geven. Het beste als het gaat om de pedagogische medewerkers, de vestigingen en ruimtes, het ontwikkelingsmateriaal, de maaltijden, en inspirerende activiteiten en uitjes.

‘Wij streven ernaar om kinderen elke dag het beste te geven.’

Kindercentrum WereldKids