Werken bij KeyPro

KeyPro is in 2011 opgericht als antwoord op het tekort aan gemeubileerde woningen voor expats. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige aanbieder van complete woninginrichtingen en installatiediensten, zowel voor bedrijven als voor particulieren. KeyPro's expertise strekt zich uit van het aanbieden van verkoopstyling voor makelaarskantoren tot het verzorgen van tijdelijke vervangende woningen voor woningcorporaties en het volledig inrichten van huizen voor expats. KeyPro neemt alles voor hun rekening – van een theelepel in de keukenla tot het zorgen voor een perfect opgemaakt bed – om een volledige en zorgeloze inrichtingservaring te bieden.

Je moet níét bij KeyPro gaan werken als je veel structuur nodig hebt en zelf geen initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij KeyPro gaan werken als je houdt van veel verantwoordelijkheid en vrijheid om projecten zo goed mogelijk af te ronden.

Joseph
Joseph
Project Manager
  • Vestiging in Amsterdam en Groningen
  • 25 medewerkers
  • Actief in vijf landen en snel groeiend
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • Werkkleding voor de buitendienst
  • Thuiswerkmogelijkheden voor kantoorfuncties

Ontwikkelen binnen de organisatie

Iedereen krijgt de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. KeyPro maakt hier zelfs budget voor vrij. Bij KeyPro is persoonlijke groei bovendien net zo belangrijk als professionele vooruitgang. Het bedrijf stimuleert het verkennen van nieuwe ideeën en het leren van fouten en zet zich in voor de interne opleiding van medewerkers. Dit alles is gericht op het mogelijk maken van doorgroeimogelijkheden naar rollen met meer uitdaging en verantwoordelijkheid.

Waarom werken bij KeyPro

Kasper Tulkens
Kasper Tulkens
Comfort Zone Creator

Ik wilde graag gevarieerd werk doen waarbij ik mijn handen en mijn hoofd kon gebruiken. Dat is zeker gelukt bij KeyPro!

Claire Cornelisse
Claire Cornelisse
Back-office Medewerker

Werken bij KeyPro is een mooie nieuwe uitdaging op mijn vorige baan. Het concept van meubels verhuren sprak mij erg aan. Dit in combinatie met het aspect duurzaamheid en de diversiteit in doelgroepen - gemeentes, de zakelijke markt, de particulieren markt en woningcorporaties - maakte het bedrijf voor mij aantrekkelijk.

Willeke Velthoen
Willeke Velthoen
Marketing Manager

Ik kwam toevallig bij KeyPro terecht en wist er nog niet veel van af. Wat me aansprak was de relatief kleine organisatie die nog enorme stappen kon zetten op het gebied van marketing. Zij zagen hiervan het belang in, wat mij erg aansprak. Hier wordt tijd, aandacht en ruimte voor gegeven.

Banen bij KeyPro

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het vrijwel vlekkeloos leveren van complete inrichtingen aan onze klanten. Dit vereist het juiste team, met de juiste mensen op de juiste plekken, zodat we samen deze uitdaging succesvol kunnen aangaan.

‘Meubelverhuur voor een duurzamere wereld en maximaal gebruikersgemak.’

KeyPro