Werken bij Kaatee Transport

Kaatee Transport is een familiebedrijf dat voornamelijk bloemen en planten van de bloemenveilingen in Aalsmeer en Herongen naar verschillende afnemers te Duitsland exporteert. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen wasstraat en werkplaats. In de werkplaats wordt onderhoud uitgevoerd aan hun eigen wagenpark, maar ook aan wagens van derden. Ook de wasstraat is geopend voor zowel eigen voertuigen als voertuigen van andere bedrijven en particulieren. De wasstraat is bedoeld voor voertuigen die niet door een reguliere wasstraat kunnen.

Het moderne wagenpark van Kaatee Transport bestaat grotendeels uit motorwagens waar een trailer (LZV) of aanhanger aan gekoppeld kan worden. Doordat de LZV erg in opkomst is, is het bedrijf momenteel druk bezig om hun bedrijfsprocessen hierop aan te passen.

Je moet niet bij ons als Chauffeur komen werken als je er niet van houdt om in de nacht je werkuren te maken. Je moet wel bij ons komen werken als je ervan houdt om met uitstekend verzorgd materiaal te werken en waarde hecht aan collegialiteit en eerlijkheid.

Pascal Kaatee
Directeur
  • Kantoor in Amstelveen
  • Internationaal actief
  • 50 medewerkers in Nederland
  • 4% / 96%
  • Gem. leeftijd 46 jaar
  • Bedrijfskleding

Ontwikkelen binnen de organisatie

Kaatee Transport biedt medewerkers een individueel opleidingsprogramma aan, waaronder bij- of nascholingscursussen die vanuit de overheid aangeboden worden. Ook heb je de mogelijkheid om preventietrainingen en veiligheidsopleidingen te volgen. Chauffeurs zijn bovendien wettelijk verplicht om hun code 95 geldig te houden. Hiervoor probeert Kaatee Transport nuttige cursussen uit te kiezen in overleg met de betreffende medewerker.

Banen bij Kaatee Transport

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Momenteel ligt er door de krapte op de arbeidsmarkt een mooie uitdaging om voldoende en goed geschoolde collega's te werven. Wij zijn op zoek naar collega's die niet alleen het werk met plezier uitvoeren, maar ook passen in ons team en professioneel te werk gaan.

‘Met een leuke groep collega's ervoor zorgen dat onze klanten en wijzelf tevreden zijn.’

Kaatee Transport