Werken bij JOINSON&SPICE

JOINSON&SPICE is een jong accountantskantoor, opgericht in 2013, met een focus op Technologie, Media en Telecom. Het team varieert van jonge WO-ers tot ervaren AA en RA accountants. JOINSON&SPICE werkt vooral met jonge bedrijven.

“ Je moet wel bij ons gaan werken als je enthousiast raakt van technologie en je moet niet bij ons gaan werken als je houdt van structuur en voorspelbaarheid. ”

Louis van Garderen
Louis van Garderen
Oprichter JOINSON & SPICE
  • Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 20/80
  • Gem. leeftijd van 30 jaar
  • 9 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je leert het meest van je ervaring bij onze klanten. Er wordt veel uit eigen kracht opgeleid. Daarnaast kun je externe cursussen en opleidingen volgen om je te specialiseren. In je specialisatie zul je dan doorgroeien.

Waarom werken bij JOINSON&SPICE

Rob van Sambeek
Rob van Sambeek
Accountant

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij JOINSON&SPICE als Accountant. Ik geloof in de visie van het kantoor en dat we echt durven te kiezen als team voor de technologie-, media-, en telecomsector.

Lisanne Rozema
Lisanne Rozema
Audit Staff

Vanuit een totaal andere baan was ik op zoek naar een fris accountantskantoor zonder de traditionele rangen en standen, waar ik werk en studie kon combineren. Na een gesprek met Louis was ik overtuigd van het enthousiasme van het team.

Louis van Garderen
Louis van Garderen
Directeur en oprichter

Technologiebedrijven verdienen een accountant die begrijpt wat hen bezighoudt. Enerzijds is dat begrip van de business en anderzijds een flinke dosis IT deskundigheid. Daarom ben ik dit bedrijf gestart.

Banen bij JOINSON&SPICE

Wat is onze grootste uitdaging?

Ons specialisme vraagt om voortdurende investeringen in kennis en in telkens weer betere werkmethoden die aansluiten bij onze technologische klanten. Dat vraagt om een ambitieuze schaal om deze investeringen op een gezonde basis terug te kunnen verdienen. Onze belangrijkste uitdaging is daarom dat we nog bekender worden binnen de accountancy. We willen het Big-4 alternatief zijn voor technologieklanten.

‘We willen het Big-4 alternatief zijn voor technologieklanten.’

JOINSON&SPICE