Werken bij Jobbird

Jobbird wil hét recruitment(tech)platform zijn waar werkzoekenden de stap naar de perfecte baan kunnen maken. Het platform van Jobbird biedt niet zomaar vacatures aan; ze richten zich op 'fantastic normal jobs'. Daarom werkt Jobbird veel samen met 'fantastic employers' om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te verenigen. De missie van Jobbird is om binnen vijf jaar het grootste jobboard van Europa te worden.

“ Je moet bij Jobbird gaan werken als je ervan houdt dat er geen grenzen zijn: alles is mogelijk. Dit betekent wel dat er geen vaste richtlijnen bestaan voor het werk dat je gaat doen. Snelheid en flexibiliteit zitten in het DNA van Jobbird. ”

Nathan Kroes
Nathan Kroes
Salesmanager
  • Hoofdkantoor in Hoofddorp
  • Actief in 2 landen
  • 50 werknemers in Nederland
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  • Casual dresscode

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen Jobbird is groot en eindeloos. Jobbird is sinds 2018 onderdeel van de recruitmentpartij YoungCapital (onderdeel van holding The Works), dus dit biedt kansen. Doorgroeien binnen de holding is iets wat Jobbird stimuleert, en dit kan op elke mogelijke afdeling en in elke mogelijke discipline. Van Development tot Marketing, en van Senior Accountmanager tot Leidinggevende.

Waarom werken bij Jobbird

Jessie Wilms
Jessie Wilms
Accountmanager

Het team bestaat uit veel energieke jonge collega´s. Elke dag is anders en je hebt veel vrijheid om je eigen agenda in te delen. Een week voordat ik begon, ontving ik een filmpje als route-omschrijving met daarbij een foto van het team. Ik had gelijk zin om van start te gaan!

Emiel Osinga
Emiel Osinga
Accountmanager

Ik ben bij Jobbird gaan werken om de volgende stap te nemen in sales. Ik wilde een serieuze stap maken en mij meer richten op de business-to-businessmarkt, en daar is Jobbird de ideale plek voor.

Sanne de Leeuw
Sanne de Leeuw
Accountmanager

Hiervoor was ik werkzaam in de evenementenbranche, een hele andere wereld. Ik was toe aan iets anders en ben zo in de uitzendbranche terecht gekomen. De hele visie en de cultuur van het bedrijf passen perfect bij mij. Ik blijf hier voorlopig nog wel!

Olivier Huyzer
Olivier Huyzer
Accountmanager

Waarom ik bij Jobbird.com werk is simpel: ik heb nog nooit ergens anders een werksfeer mogen ervaren als bij Jobbird.com. De collega's, het werk zelf is leuk en divers met elke dag nieuwe kansen.

Dennis Broeks
Dennis Broeks
Lead Developer

Ik ben in 2007 als 18-jarige bij het bedrijf gaan werken als developer, toen ik nog studeerde. Na mijn studie ben ik in 2010 fulltime aan de slag gegaan, en na al die tijd werk ik hier nog steeds met veel plezier. Toen ik begon, werkten we nog vanuit een klein zolderkamertje op een boerderij. We zijn sinds die tijd flink gegroeid, en we zijn nog lang niet klaar.

Banen bij Jobbird

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor Jobbird is ervoor zorgen dat werkzoekenden de beste vacatures op ons platform kunnen vinden. We willen dit efficiënter aanpakken: de ontwikkeling van onze techniek en de zichtbaarheid van het platform, staat bovenaan ons prioriteitenlijstje.

‘Werkzoekenden de beste vacatures op ons platform laten vinden.’

Jobbird