Werken bij Intergamma

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelfformules Gamma en Karwei. Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België, is Intergamma al jaren de onbetwiste nummer één op de doe-het-zelfmarkt. Ook behoort Intergamma in Europa tot de 15 grootste doe-het-zelforganisaties.

Veel Intergamma-bouwmarkten zijn eigendom van franchisenemers die tevens aandeelhouder zijn. Vanuit het hoofdkantoor in Leusden wordt het assortiment samengesteld, de ICT-infrastructuur verzorgd, en marketing en communicatie uitgevoerd voor winkels en folders. Ook wordt ondersteuning aangeboden voor alle filialen, bijvoorbeeld met verkooptrainingen en assortimentstrainingen. Zo werkt Intergamma via haar franchisenemers aan het succes van zowel Gamma als Karwei.

“ Je moet níet bij Intergamma gaan werken als je graag alleen werkt en behoefte hebt aan vaststaande structuren en werkprocessen. Je moet wél bij Intergamma gaan werken als je eigen ideeën en inzichten wilt delen, op ambitieuze wijze initiatieven neemt en oplossingen aandraagt. ”

Pieter van Voorwinden
Senior Recruiter
  • Hoofdkantoor in Leusden
  • Actief in Nederland en België
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 42 jaar
  • 450 medewerkers op kantoor, 5000 medewerkers in de winkels

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Intergamma nemen we de tijd om je goed in te werken, zodat je alle facetten van onze organisatie leert kennen. We ondersteunen je met ‘training on the job’ en praktische trainingen uit ons eigen opleidingsaanbod. Daarnaast krijg je veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid; wij geloven in coachend leidinggeven. Intergamma heeft goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden in huis. Wanneer je groeit als mens en professional, zien we dat als een win-winsituatie voor ons én voor jou. Bovendien hebben we een eigen Wellbeing-programma, waarin we aandacht besteden aan je gezondheid en welbevinden.

Banen bij Intergamma

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Intergamma is enthousiaste en betrokken collega's vinden. Je hoeft daarvoor echt niet altijd handig te zijn met gereedschap, elektriciteit of interieurstyling, maar je hebt wél hart voor de retail. De klant centraal stellen zit namelijk in het bloed van alle Intergamma-medewerkers. Daarom zijn we altijd op zoek naar meer van dit soort collega's: open, vriendelijk, behulpzaam en doelgericht.

De missie van Intergamma is om de grootste en beste omnichannel-retailer van de Benelux te worden. Het is essentieel voor Intergamma om dit samen te doen, wat terugkomt in onze kernwaarden:

1. Verbonden met elkaar en onze klanten
2. De wil om te winnen
3. Inspirerend naar de toekomst
4. Energie en plezier

‘Onze grootste uitdaging is enthousiaste en betrokken collega's vinden. Je hoeft echt niet altijd handig te zijn met gereedschap, elektriciteit of interieurstyling, maar hebt wél hart voor de retail.’

Intergamma